Hasan Arat, Candaş Tolga Işık’a konuk oldu! Seçilirsem Beşiktaş'ın ikinci başkanı Hüseyin Yücel olacak! Yılmaz Erdoğan listesinde mi?

tv100'ün ilgiyle takip edilen Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat konuk oldu. Arat, "Seçilirsem, Bahçeşehir Okulları Başkanı Hüseyin Yücel Beşiktaş ikinci başkanı olacak " dedi.

tv100'de yayınlanan Az Önce Konuştum programına konuk olan Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat, Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı.

Hasan Arat'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

-Beşiktaş başkanı olacak kadar paranız var mı? 

“Paralı başkanlar geldi 20 yıldan beri sen bıkmadın mı onlardan? Ne hale getirdiler Beşiktaş'ı. Beşiktaş'ı biz borçsuz bıraktıktan sonra Beşiktaş'ı mahvettiler, her şeyini yediler bitirdiler. Beşiktaş’a gelecek adam projeleriyle gelecek. Ayrıca senin paran var mı?”

"PARA BEŞİKTAŞ'TA ARTIK İŞLEMEYEN BİR ŞEY"

"Bunların hepsi algı. ‘Hemen seçildikten sonra 25 milyon dolara ihtiyacı var’ diye gazetecilere yazdırıyorlar.”

"Biz ilk üye olarak Dr. Cüneyt Sezgin’i açıkladık. Garanti Bankası Yönetim Kurulu Üyesi. Şirketinden izin almamız 3 ay sürdü. Ayrıca baktığın zaman Türkiye’nin en iyi bankacılarından birisi. Yarın bir bankacı daha açıklayacağız. Türkiye’nin en büyük bankalarından birinin icra kurulu üyesi İlk defa kamuyounda bu akşam Beşiktaş 2. Başkanını duyacak."

"BEŞİKTAŞ’TA BASKETBOLCU BAŞKAN İLK BEN OLACAĞIM"

Başkan olursam Beşiktaş’ta basketbolcu başkan ilk ben olacağım. Basketbolla ilgili de çok güzel haberlerim var.

"SOSYAL MEDYALARINA VEDA EDECEK"

"Demokraside frenlemeye kalktığın zaman kötü sonuçlar doğar. Arkadaşlarımıza belli bir disiplinde planımızı anlattık. Yarın akşam kürsüye çıkmadan önce çoğu sosyal medyalarına veda edecek. Daha sonra bu sistemi iyice öğrendikten sonra insanlar istediği takdirde sonra devam edebilirler. Ama şu anda spekülatif bir şey olsun istemiyorum. İlk defa vitrine çıkan sayısı %80’nin üzerinde. Beşiktaş’ın bütün adayları kucaklaması ve gelecekte birlikte çalışacağı bir ortam yaratması lazım.

"23 GÜN KALA SEÇİME ÇIKMAK BEŞİKTAŞ’A SAYGISIZLIKTIR"

Ben ne dediysem odur. Ben Serdar Adalı ile ilgili iyi ne söylediysem ben sözümün arkasındayım. Kendi iradenle çıkman lazım. Bu tip seçimlerde hiç kimseden icazet almayacaksın. 23 gün kala seçime çıkmak Beşiktaş’a saygısızlıktır.

"Serdal Adalı ABD’de ‘Hasan Abinin karşısında aday olmam’ diyor."

-Size söyledi mi bunu?

"Bunu konuştu. Karşısına aday olmam dedi."

-Bu konuşma üzerine Fikret Orman’la konuştunuz mu?

"Aradım. Ben 10 senede 2 kere görüştüm kendisiyle. Son görüşmem budur. “Seni çocukların için ve karın için arıyorum. Lütfen çocuklarına söyle Hasan Arat mı derler, Hasan amca mı derler. Ben böyle bir konuşma yapmadım. Lütfen çocuklarına bunu söyle.” Diye aradım."

"SEÇİLİRSEM İKİNCİ BAŞKAN HÜSEYİN YÜCEL OLACAK"

-İkinci başkanınız kim olacak?

"Çok güzel bir şey oldu bugün Beşiktaşlılar bunu bilsinler. Beşiktaş’ın çok sevdiği bir insan beni aradı ‘Sizi ziyaret edebilir miyim? dedi. Tabii dedim buraya gelmeden buluştuk. Bu arkadaş sevilen bir arkadaş, yiğit bir arkadaş. Geldi dedi ki ‘Ben karar verdim, sizle birlikteyim’ müthiş bir sponsorluk paketi açıkladı bana. Ayağa kalktım alnından öptüm. 3 Aralık akşamı bu kulübün ikinci başkanı sen olacaksın dedim. ‘Beşiktaş akademiyi kuruyoruz yılda 2 milyon euro 5 yıllığına bütün parayı ben veriyorum’ dedi. İki ‘Yapılacak salonun sponsorsuzluğunu alıyorum’ dedi. Bu kişi Bahçeşehir Okulları Başkanı Hüseyin Yücel."

-Benim bildiğim kadarıyla Yılmaz Erdoğan sizin listenizde. Hatta güvenilir kaynaktan edindiğim bilgiye göre Hasan Arat’ın yönetim kurulunda yer alacak. Bu doğru mu?

"YARINI BEKLEYELİM"

"Şu ana kadar bir sızma olmadı bizden. Camia böyle takdir ediyorsa yarın bir listelere bakarız. Ona göre değerlendiririz. Ben sessiz kalsam iyi olur mu? Yarını bekleyelim."

"BIRAKSINLAR MAÇ OYNANSIN"

"Ya yine topa giriyorlar. Artık kenara çekilin. Camia sizi istemiyor. Müdahale etmeyin topa. Maç oynanıyor artık. Karışmayın bu işlere. Bilmiyorsunuz bide. Bilmedikleri hayali projeleri satmaya çalışıyorlar. Bunları yapmasınlar. Ellerindeki projeyi götürüyorlar adaya diyorlar ki biz bir proje yaptık bunu al diyorlar. Kendi projelerine sahip çıkamıyorlar. Maç oynanırken sahaya seyirci atlar ya. Bu yönetim o seyirci durumuna düşmesin. Bıraksınlar maç oynansın."

“AHMET NUR ÇEBİ LÜTFEN ARTIK SUSSUN”

-Ahmet Nur Çebi röportajında “bu paralar nerede meselesi benden çıkmadı" dedi. Sizin çok yakınınızdaki birinin kendisine söylediğini söyledi. Bu slogan sizin ekibinizden mi?

"Ahmet Nur Çebi artık vazgeçsin, sussun. Şu anda finale gidiyoruz o artık elendi. Finale geldi iş. Finalde artık kenara çekilsin. Bunlara cevap vermiyorum. Bunlar yanlış şeyler. Kulüp başkanlarına iftira atmak yakışmıyor."

"SEÇİMİ YÖNLENDİRMEYE KALKMASINLAR"

"Ben kimsenin ofisine toplantıya gitmem. Ben Beşiktaş başkan adayıyım. Seçime karışmasınlar. Seçime müdahale etmesinler. Benim isyanım niye? Adaylar ofise gittiği için.

Beşiktaş’ın çatısı altında olacak her toplantıya icabet ederim. Rahat dursun herkes. Bu işlere müdahale etmesinler. Seçimi yönlendirmeye kalkmasınlar."

-Divan başkanı seçimi yönlendirmeye mi kalktı diyorsunuz?

"BEŞİKTAŞ’IN TABANI BU DEĞİŞİMİ İSTİYOR"

"Böyle bir şey olabilir mi ya? Sen beni ofisine davet edemezsin. Sosyal olarak edebilirsin. Beşiktaş başkan adayını kulübün dışında hiçbir yere davet edemezsin. Ben kimsenin ofisine gitmem. Demokrasi var artık. Beşiktaş’ın tabanı bu değişimi istiyor. Müdahale etmeyin. Bir yandan yönetim kurulu istifa etmiyor her dakika müdahale ediyor."

-Siz Beşiktaş TV’yi tekrar açacağım dediniz. Bunun üzerine de konuştuk. Sonra siz dediniz ki “benim bahsettiğim Beşiktaş TV konvansiyonel değil, dijital bir yapı düşünüyorum.” Dediniz. 7/24 yayın dediniz?

“BİZ EN AZ 10-15 SAATLİK BELGESEL ÇEKTİK BEŞİKTAŞ İLE İLGİLİ”

"Contentimiz var elimizde. Sadece Metin-Ali-Feyyaz contentini koyduğun zaman 24 saat sürer. Dijital müziğe de geçeceğiz. Elimizde çok malzeme var. Biz en az 10-15 saatlik belgesel çektik Beşiktaş ile ilgili. Kimsenin haberi yok şu anda."

"İDARECİLERİN HAVA ATACAĞI BİR YER OLMAYACAK BURASI"

"Bizim federasyondan sorumlu yöneticimiz olacak. Başkan her dakika gidip gelmeyecek. Başkan başkanlığını yapacak. Ekranda futbol konusunda bizim bu ikilinin dışında kimseyi görmeyeceksiniz. Samet Aybaba, Feyyaz Uçar, Rıza Çalımbay bitti. İdarecilerin hava atacağı bir yer olmayacak burası. Futbolu bilenler konuşacak. Hakemi onlar konuşacak."

-Bugüne kadar hep bunu gördük; bu yüzden yönetici oluyor galiba insanlar?

"DEĞİŞTİRECEĞİZ BİZ BU SİSTEMİ"

"Değiştireceğiz biz bu sistemi. Biz meşhur olma derdinde değiliz. Benim öyle bir derdim yok."

-Benim bildiğim kadarıyla Yılmaz Erdoğan sizin listenizde. Hatta güvenilir kaynaktan edindiğim bilgiye göre Hasan Arat’ın yönetim kurulunda yer alacak. Bu doğru mu?

YILMAZ ERDOĞAN LİSTEDE Mİ?

"Şu ana kadar bir sızma olmadı bizden. Camia böyle takdir ediyorsa yarın bir listelere bakarız. Ona göre değerlendiririz. Ben sessiz kalsam iyi olur mu? Yarını bekleyelim."