Hasan Arat durmak bilmiyor! Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye yılın transfer çalımı! Yıldız basketbolcu ile resmi görüşmeler başladı!

Beşiktaş Emlakjet, Fenerbahçe’nin transfer etmek istediği milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile resmi görüşmelere başladı. Beşiktaş’ın transferi kısa sürede bitireceği belirtilirken detaylar belli oldu.

Hasan Arat durmak bilmiyor! Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye yılın transfer çalımı! Yıldız basketbolcu ile resmi görüşmeler başladı!

NBA ekiplerinden Philadelphia 76ers forması giyen milli oyuncu Furkan Korkmaz, Indiana Pacers’a draft edildikten sonra yeni takımı tarafından serbest bırakılmıştı. Milli basketbolcu için harekete geçen Fenerbahçe’nin ardından Beşiktaş Emlakjet transfer için adım attı.

Hasan Arat durmak bilmiyor! Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye yılın transfer çalımı! Yıldız basketbolcu ile resmi görüşmeler başladı! - Resim : 1

BEŞİKTAŞ İLE FURKAN KORKMAZ RESMİ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Beşiktaş Emlakjet, Furkan Korkmaz ile resmi görüşmelere başladı. Beşiktaş Yönetim Kuruçu Üyesi Umut Tahir Güneş, Furkan Korkmaz’ın temsilcisini aradı ve oyuncunun durumunu sordu. Oyuncu tarafı 4 ay için 600 bin dolar istedi. Furkan Korkmaz görüşmelere katılmak için İstanbul’a geldi.

Hasan Arat durmak bilmiyor! Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye yılın transfer çalımı! Yıldız basketbolcu ile resmi görüşmeler başladı! - Resim : 2

4 AYLIK SÖZLEŞME

Öte yandan Furkan Korkmaz kısa süreli kontrat istiyor. 26 yaşındaki basketbolcunun hedefinin yeniden NBA’ye dönmek olduğu, söz konusu 4 ayılık süreci boş geçirmek istemediği belirtildi.

Transfer için anlaşma sağlanırsa Furkan Korkmaz, EuroCup ve EuroLeague’de transfer kapandığı için sadece ligde oynayacak.

Ayrıca milli basketbolcunun son takımı Philadelphia 76ers’taki son kontratının yıllık vergiler dahil 5 milyon 370 bin dolar olduğu belirtildi.

Hasan Arat durmak bilmiyor! Beşiktaş’tan Fenerbahçe’ye yılın transfer çalımı! Yıldız basketbolcu ile resmi görüşmeler başladı! - Resim : 3

FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİNİ REDDETTİ

Yıldız basketbolcunun NBA’e dönmek için Fenerbahçe’nin 1.5 yıllık teklifini reddettiği öne sürüldü.