Hasta kadının kuaförde saçları kazıtılıyordu... Sonra bir anda müthiş bir şey oldu, kuafördekilerin hareketi herkesi ağlattı

Kanser tedavisi gören kadın saçlarını kazıtmak için geldiği kuaför salonundan gözyaşları eşliğinde ayrıldı. Salonda çalışan ve kadınla ilgilenen görevlilerin yaptığı hareket hem kadını hem de videoyu izleyen sosyal medya kullanıcılarını çok duygulandırdı.

Sosyal medyada paylaşılan içeriklerin pek çoğu eğlence odaklıdır. Fakat bazen bazı içerikler insanların kalplerini birbirlerine bağlar. Aynı duyguyu hisseden insanların ortak bir payda bulmasına olanak tanır.

HEPSİ SAÇINI KAZITTI

Son dönemde yayılan ve dünya genelinde milyonlarca insanı birbirine bağlan bir video resmen bu amaca hizmet etti. İzleyen herkes duygulanıp gözlerinin dolmasına engel olamadı. Hasta kadın saçlarını kazıtmak için oturduğu kuaför salonunda gözyaşlarını tutamadı. Saçını kazıyan kuaförün bir anda makineyi kendi kafasına götürmesi ve saçlarını kazıması kadını ve izleyen herkesi çok duygulandırdı.

YALNIZ OLMADIĞI ANLATILMAK İSTENDİ

Videonun devamında bu durumu gören başka bir çalışan yanlarına gelerek kendi saçlarını da kazıttı. Takip eden saniyelerde başka bir müşteriyle ilgilenen üçüncü çalışan da gelip kafasını uzattı. Onunda saçları kesilince kadın artık resmen gözyaşlarına boğulmuştu. Hayatta ve hastalığında yalnız olmadığının vurgusu tüm sosyal medya kullanıcılarını da kadınla birlikte ağlattı.