Hatalı sollama can aldı! 3 elektrik ustası öldü, 2 kişi yaralandı

Aksaray'da yaşanan kazada önündeki kamyonu sollamak isteyen otomobil, hatalı sollama sonucunda kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan otomobil, karşı şeritten gelen başka bir araçla çarpıştı. 3 elektrik ustasının olay yerinde hayatını kaybettiği kazada 2 yaralı var.

Hatalı sollama can aldı! 3 elektrik ustası öldü, 2 kişi yaralandı

Saat 11.00 sularında Gülağaç-Demirli yolu Küçük Sanayi Sitesi yakınındaki bir meydanda gerçekleşen kazada, elektrik ustası Murat Güçlüses (53) hakimiyetindeki 68 ACC 402 plakalı otomobil, sollamak istediği Sait Sert'in kontrolündeki 06 CCA 212 plakalı hafriyat kamyonuna arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yola savrulan otomobil, ters yönden gelen İsmet Altın (68) idaresindeki 42 VR 722 plakalı otomobille çarpıştı. 

Hatalı sollama can aldı! 3 elektrik ustası öldü, 2 kişi yaralandı - Resim : 1

İhbar üzerine kaza mahaline itfaiye, polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk incelemede, sürücü Murat Güçlüses ile mesai arkadaşları Celil Diker (64) ve Ekrem Kocabıyık'ın (18) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan diğer otomobilin sürücüsü İsmet Altın ve araçta bulunan eşi Aşire Altın (53) ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni de aynı hastanenin morguna kaldırıldı.

Hatalı sollama can aldı! 3 elektrik ustası öldü, 2 kişi yaralandı - Resim : 2

Kamyon şoförü Sait Sert,jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere jandarma karakoluna götürüldü.

Hatalı sollama can aldı! 3 elektrik ustası öldü, 2 kişi yaralandı - Resim : 3