Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya ve Kahramanmaraş dikkat! İskenderun'da ortaya çıktı. Artık siz de tehlikedesiniz

Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya ve Kahramanmaraş'ı ilgilendiren çok önemli bir haber geldi. İskenderun ilçesinde ortaya çıkan bir hayvan, panik yarattı. Hayvanın yakın diğer illerimizde de artık ortaya çıkması an meselesi. Bu nedenle tehlike başladı.

Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya ve Kahramanmaraş dikkat! İskenderun'da ortaya çıktı. Artık siz de tehlikedesiniz

Hatay'ın İskenderun ilçesinde bir iş yerinde ortaya çıkan vahşi hayvan korku ve paniğe neden oldu. Havaların ısınması ile beraber her delikten tek tek çıkmaya başlayan hayvan çevre illerde de paniğe neden oldu. 

Hayvanın yakın diğer illerimizde de artık ortaya çıkması an meselesi. Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya ve Kahramanmaraş dikkat. Bu konu hepinizi ilgilendiriyor. 

DOĞAL YAŞAM ALANINA BIRAKILDI

İskenderun İlçesi Sarıseki Mahallesinde bir iş yerine giren yılan girdiğini fark eden vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye Payas İtfaiye İstasyonu ekipleri intikal etti. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yılan özel aparatla yakalanarak, doğal yaşam alanına bırakıldı.

 

Hatay, Adana, Osmaniye, Mersin, Antalya ve Kahramanmaraş dikkat! İskenderun'da ortaya çıktı. Artık siz de tehlikedesiniz - Resim : 1