Hatay'da büyük narkotik operasyonu! 620 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi

Hatay'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu imal ve ticareti yapanlara yönelik çalışmalar sonucunda, Hassa ilçesi AşağıKarafakılı kavşağı üzerinde durdurulan 2 araçta arama yapıldı. Yapılan aramada, hava tankının içerisine gizlenmiş 620 bin captagon hap ele geçirildi. A.Y ile M.A isimli kişiler ise yakalanarak, sevk edildilkleri mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Hatay’da polis ekipleri uyuşturucu imal ve ticaretine yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalar kapsamında; 01 Mart tarihinde Hassa ilçesi AşağıKarafakılı kavşağı üzerinde durdurulan 2 araçta arama yapıldı. Araçlarda yapılan aramada; 620 bin captagon hap ele geçirildi.

Hatay'da büyük narkotik operasyonu! 620 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi - Resim : 1

Olayla ilgili olarak yakalanarak gözaltına alınan A.Y ile M.A hakkında TCK 188. maddeden işlem yapıldı. Şahıslar, sevk edildikleri makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Hatay'da büyük narkotik operasyonu! 620 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi - Resim : 2

Polis köpeğinin hava tankının içerisine gizlenmiş olan hapları bulduğu ve şahıslarla ekipler arasında gecen kovalamacaysa kameraya yansıdı.

Hatay'da büyük narkotik operasyonu! 620 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi - Resim : 3