Hatay'da kıran kırana seçim yarışı! Lütfü Savaş mı önde Mehmet Öntürk mü? İşte Hatay seçiminde son durum

Türkiye yerel yöneticilerini seçmen için sandık başına gitti. Seçimin en kıran kırana gittiği il Hatay oldu. CHP'nin adayı Lütfü Savaş ile AK Parti'nin Adayı Mehmet Öntürk arasındaki fark azaldı. Son sonuçlara göre AK Parti'nin adayı önde gidiyor.

Hatay'da kıran kırana seçim yarışı! Lütfü Savaş mı önde Mehmet Öntürk mü? İşte Hatay seçiminde son durum

81 ilde oy sayımında sona yaklaşıldı. 6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'da sandıkların yüzde 99.74'ü açıldı. Seçimden önce sıklıkla gündeme gelen kentte CHP'nin adayı Lütfü Savaş ile AK Parti'nin Adayı Mehmet Öntürk arasındaki yarış nefes kesti.

AK PARTİ ÖNDE GİDİYOR
Açılan her sandıkta iki aday arasında seçim sonucu değişti. AK Parti cephesi de CHP cephesi de kendilerinin kazandığı yönünde açıklamalar yaptı. Arada çok az oy farkı olan yarışı AK Parti'nin adayı Mehmet Öntürk önde götürüyor.

AA'nın verilerine göre AK Parti'nin Adayı Mehmet Öntürk, oyların yüzde 44.47'sini, CHP'nin adayı Lütfü Savaş ise oyların yüzde 43.97'sini aldı.

HATAY SEÇİMİNDE SON DURUM İÇİN TIKLAYIN

SANDIKLARA İTİRAZ EDİLİYOR
Lütfü Savaş İl Yüksek Seçim Kurulu'na gelerek itiraz etti.

LÜTFÜ SAVAŞ: ÖNDEYİZ, KAZANIYORUZ
Sosyal medya hesabından paylaştığı video ile halka seslendi. Lütfü Savaş, "Öndeyiz ve seçimi kazanıyoruz. Hiç kimse bu konuda bir şüpheye düşmesin." ddi.