Hatay'da kutlanan Öğretmenler Günü Mustafa Kemal Üniversitesi'nde gerçekleşti

Mustafa Kemal Üniversitesi’nde gerçekleşen etkinliğe Hatay Valisi Mustafa Masatlı da katıldı. Etkinlik emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilmesiyle son buldu.

Hatay'da düzenlenen etkinliğe Hatay Valisi Mustafa Masatlı ve eşi Esra Masatlı katıldı. Vali Masatlı, öğretmenlerin, öğrencilere düşünce ve his dünyalarını genişletme imkanlarını sunan ve insan olmanın derin anlamlarını keşfetmeyi öğreten usta bir sanatçı olduğunu belirtti.

"ZORLUKLARA RAĞMEN GÖREVİNİZİN BAŞINDA FEDAKARCA GAYRETLERİNİZ HER TÜRLÜ TAKDİRE ŞAYANDIR”
Deprem sonrası iyileşme sürecinde olunduğunu ifade eden Vali Masatlı, "Bu sürecin getirdiği bir takım zorluklara rağmen görevinizin başında fedakarca gayretleriniz her türlü takdire şayandır. Devletimizle birlikte her türlü şartta el ele vermesini bilen bir milletin öğretmenlerinin karakteristik özelliği de bu olsa gerek. Sizlerin varlığı müreffeh geleceğimizin de önemli bir göstergesidir. Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, hepinizi en kalbi duygularımla, saygılarımla, sevgilerime selamlıyorum" ifadelerini kullandı.

Etkinlikte Defne Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi öğrencileri oratoryo gösterisi düzenledi. Etkinlik emekli öğretmenlere hizmet şeref belgesi verilmesiyle son buldu.