Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, özellikle havaların ısınmasıyla birlikte sulak ve riskli alanlarda 7 gün 24 saat esasına göre hem havadan hem karadan müdahale ederek, vatandaşlara daha sağlıklı ve rahat bir yaşam ortamı sunmayı hedefliyor.
7 / 24 İLAÇLAMALAR DEVAM EDİYOR
HBB Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, havaların ısınmasıyla birlikte özellikle sulak alanlarda yuvalanan her türlü haşere ve sivrisinekle mücadelesine havadan ve karadan yaptığı ilaçlama çalışmalarıyla 7 gün 24 saat devam ediyor.
VATANDAŞLARDAN GELEN TALEPLER DİKKATE ALINIYOR
HBB Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, kurum planlaması ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda Antakya ilçesinde sinek ve haşerelerin ürediği dere, su kanalı, gölet, kanalizasyon, sazlık alan, bataklık, foseptik, gübrelik alan, çöplük vb. yerlerde ilaçlama çalışması gerçekleştirdi.
YIL BOYUNCA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİLECEK
Daha sağlıklı ve temiz bir çevre amacıyla yoğun bir mesai harcayan Tarımsal Hizmetler Dairesi yetkilileri, insanların toplu yaşadığı mahalleler, konteyner kentler ve resmi kurumlar başta olmak üzere şehrin dört bir yanında yıl boyunca ilaçlama çalışmalarının sürdürüleceğini belirterek, vatandaşların ilaçlama ile ilgili taleplerini ALO 153 hattına iletebileceklerini kaydetti.