Hatay’da sıcaklıklar tavan yapınca yılan binaya girdi. Olay yerine gelen ekipler doğal yaşam alanına bıraktı

Hatay’da yüksek sıcaklıklar devam ederken sadece insanlar değil hayvanlarda bunalmaya başladı. Kendisine gölge arayan bir yılan Erzin’de inşaat halindeki binaya yılan girdi. Yılanı gören vatandaşlar durumu hemen ekiplere bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hayvanı girdiği binadan çıkararak doğal yaşam alanına götürdü.

Hatay’da sıcaklıklar tavan yapınca yılan binaya girdi. Olay yerine gelen ekipler doğal yaşam alanına bıraktı

Ülkemizin bazı bölgelerinde sıcak havalar yerini serinliğe bırakırken Hatay’da mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıklar görülmeye devam ediyor. Bu nedenle herkes sıcaktan kendisine kaçacak delik ararken yılan da serinlemek için gölge bir alan olan inşaat halindeki bir binayı tercih etti.

Hatay’da sıcaklıklar tavan yapınca yılan binaya girdi. Olay yerine gelen ekipler doğal yaşam alanına bıraktı - Resim : 1

EKİPLER HEMEN YAKALAYARAK DOĞAL YAŞAM ALANINA BIRAKTI

Erzin ilçesi İsalı Mahallesi’nde inşaat halindeki binada yılanı gören vatandaşlar durumu 112 acil çağrı merkezine bildirdi. Merkezin yönlendirdiği Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, binada yılanı yakaladı. Yakalanan yılan doğal yaşam alanına bırakıldı.

Hatay’da sıcaklıklar tavan yapınca yılan binaya girdi. Olay yerine gelen ekipler doğal yaşam alanına bıraktı - Resim : 2