Hatayspor Altay canlı izle

Spor Toto Süper Lig'de 35. haftasında Hatayspor Altay karşı karşıya geliyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele beIN SPORTS 2 kanalında canlı olarak yayınlanıyor. İşte, Hatayspor Altay şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Hatayspor Altay canlı izle

Hatayspor Altay Süper Lig'in 35. haftasında kozlarını paylaşıyor. Maçın hangi kanalda yayınlanacağı merak konusu oldu. Futbolseverler, "Hatayspor Altay şifresiz canlı maç izle" gibi aramalar yapıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? İşte Hatayspor Altay maçı beIN SPORTS 2 şifresiz canlı izleyebileceğiniz link...

Hatayspor Altay maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Lig'in 35. haftasında ligde 10. sırada yer alan Hatayspor ile 17. sırada yer alan Altay mücadele edecek. Büyük mücadele, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda oynanacak. Saat 20:30'da başlayan mücadelede Abdulkadir Bitigen hakemlik yapacak.

HATAYSPOR ALTAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Futbolseverler, diğer yandan da Hatayspor Altay maçını şifresiz canlı izleyebilecekleri linki araştırıyor. Mücadeleyi izlemek isteyenler "Hatayspor Altay maçı beIN SPORTS 2 şifresiz izle" gibi aramalar yapıyor.

HATAYSPOR ALTAY CANLI İZLEYİN

Hatayspor Altay mücadelesi beIN SPORTS 2 kanalından şifreli olarak yayınlanıyor.

Hatayspor'da Kamil Ahmet Çörekçi ve Adama Traore sakatlıklarından dolayı maçta dorma hiyemeyecek.

Altay'da ise Deniz Kadah ve Özgür Özkaya sakatlıklarındsn ötürü forma giyemeyecekken, Cesar Pinares ve Martin Rodriguez'in sarı akrt cezası bulunuyor. Daouda Bamba ve Mohammad Naderi'nin durumu ise şüpheli. Murat Akça ve Marco Paixao kadro dışı.

HATAYSPOR - ALTAY MAÇI MUHTEMEL 11'LER...

Hatayspor: Munir, Sadık, Fatih, Sackey, Emre, Onur, Ribeiro, Benzia, Kaabi, Lobhanidze, Diouf

Altay: Lis, Tolga, Björkander, Thiam, Kazımcan, Ceyhun, Pako, Thaciano, Kappel, Zeki, Rayan

Süper Lig'de puan durumları

Süper Lig'in 35. haftasında Hatayspor 49 puanla 10. sırada yer alırken, Altay 30 puanla 17. sırada yer alıyor.

Süper Lig’in ilk yarısındaki maçta Altay’ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Hatayspor, bu sezon üçüncü kez bir rakibine karşı lig dublesi yapmayı hedefliyor (Göztepe ve Yeni Malatyaspor ile birlikte).

Hatayspor’a konuk olduğu beş lig maçında da gol sevinci yaşayan Altay, bu ziyaretlerinin tamamında puan kaybetti.

Evinde oynadığı son yedi Süper Lig maçını kaybetmeyen Hatayspor, en üst ligde daha uzun bir yenilmezlik serisi yaşamadı.

Süper Lig deplasmanlarındaki son iki maçını 2+ gol yiyerek kaybeden Altay, bu şekilde daha uzun bir seriyi en son Nisan-Mayıs 2003 arasındaki dört karşılaşmalık dönemde yaşadı.

Son beş Süper Lig maçında galibiyet alamayan Hatayspor, en üst ligde geçirdiği iki sezondaki en uzun galibiyet hasretini yaşıyor.

İzmir takımlarına rakip olduğu beş Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Hatayspor, kazandığı dört karşılaşmanın ikisinde kalesini gole kapadı ve toplam yedi gol sevinci yaşadı.

Süper Lig’de 2022 yılında en az isabetli şut çeken takım Altay. Bu dönemde kalesinde Hatayspor’dan daha fazla isabetli şut gören tek takım ise Çaykur Rizespor.

Bu sezon Süper Lig’de en fazla kafa golü atan oyuncu olan Mame Biram Diouf, Opta’nın data tutmaya başladığı 2010/11'den bu yana iki sezonda bu şekilde 7+ gol kaydeden ilk oyuncu olmak istiyor.

Altay’ın Süper Lig deplasmanlarında attığı son 10 gol dokuz farklı oyuncudan geldi: Erhan Çelenk, Daouda Bamba Cesar Pinares, Biyogo Poko, Ahmed Yasser Rayan, Deniz Kadah, Thaciano, Martin Rodriguez & Mohammad Naderi. Bu dönemde 1'den fazla gol atan tek isim olan Bamba, son 17 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı ve lig kariyerinin en uzun kuraklığını yaşıyor.

Altay’ın başında çıktığı ilk dört Süper Lig maçını kazanamayan Sinan Kaloğlu, Zafer Bilgetay’dan bu yana İzmir ekibiyle ilk beş karşılaşmasında galibiyet alamayan ilk çalıştırıcı olabilir.