Hava alsın diye ineklerini karda dışarı çıkarınca kurtlar tarafından saldırıya uğradı. Yanındaki canavar kurtlar çil yavrusu gibi dağıttı. Canavarı iyi izleyin

Hava alsın diye ineklerini dışarı çıkaran çiftçi, karda yiyecek arayan kurtların ineklerine saldırdığını söyledi. O anları kayda alan çiftçi, yanındaki canavar gibi köpeğine kadrajı çevirdi. Allah'tan yanımda köpek vardı diyerek kurtlardan kurtulmasına yardım ettiğini söyledi. Kurtları çil yavrusu gibi dağıtan canavar köpeği iyi izleyin.

Aç kurtlar yiyecek aramak için gezdikleri arazide çiftçi ve hayvanlarına rastladı. Çiftçide hayvanlarını hava almaları için dışarı çıkarmıştı. O anları kayda alan çifçi, izleyenleri gülümsetti.

CANAVAR SAYESİNDE KURTULDU

Görüntülerde ineklerinin kurtlar tarafından saldırıya uğradığını anlatan çiftçi, kurtları korkutan canavar köpeğinin sayesinde kurtlardan kurtulduğunu söyledi. Ancak kamerayı köpeğine çevirdiğinde oldukça sevimli yavru bir köpek görüldü. Çiftçi, "İyi ki yanımda köpek vardı. Korkup kaçtılar, ucuz yırttık. İyi ki varsın." dedi ve gülmeye başladı. Yavru köpeğin sevimliliği izleyenleri hayran bıraktı.