Hava durumu nasıl? Bazı illeri sağanak bekliyor!

Meteoroloji'den yapılan son hava durumu tahminlerine göre; Hatay, Bitlis ve Van çevreleri, Antalya’nın batısının iç kesimlerinde sağanak yağış görülecek.

Hava durumu nasıl? Bazı illeri sağanak bekliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Hatay, Bitlis ve Van çevreleri, Antalya’nın batısının iç kesimleri, Denizli’nin güneyi ile Hakkari’nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara’nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz’in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

BÖLGE BÖLGE HAVA DURUMU

-Marmara’da, havanın az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney ve doğu kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

-Ege’de, parçalı ve az bulutlu, Denizli'nin güney kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

-Akdeniz’de, parçalı ve az bulutlu, zamanla batı kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Hatay çevreleri ile Antalya'nın batısının iç kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

-İç Anadolu’nun, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

-Batı Karadeniz’in, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

-Orta ve Doğu Karadeniz’in, parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor.

-Doğu Anadolu’nun, parçalı ve az bulutlu, Bitlis ve Van çevreleri ile sonra Hakkari'nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

-Güneydoğu Anadolu’nun ise parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.