Hava durumu sunucusu kadın ekrana çıkınca reyting rekorları kırıyor! Giydiği tayt olay olmuştu

Meksika'nın en çekici ve en sevilen hava durumu spikeri Susana Almeida, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Tayt giyen ünlü sunucu yanlış açının kurbanı oldu.

Hava durumu sunucusu kadın ekrana çıkınca reyting rekorları kırıyor! Giydiği tayt olay olmuştu

Meksika'da en sevilen sunucular arasında yer alan Susana Almeida, giydiği tayt yüzünden skandala imza attı. Siyah kolsuz bluz ve gri dar tayt giyen sunucu, yanlış kamera açısına girince cinsel organı belli oldu, o anlar ise sosyal medyada alay konusu oldu.

"DÜNYANIN EN ATEŞLİ HAVA DURUMU SUNUCUSU"

"Dünyanın en ateşli hava durumu sunucusu" unvanına sahip 32 yaşındaki Susana Almeida, cesur kıyafet seçimleriyle izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Meksikalı Susana Almeida'nın sosyal medya hesabında 500.000 takipçisi var. Videolarının sürekli viral olmasıyla popülerlik kazanan sunucu yaşadığı son talihsizlikle oldukça konuşuldu.

TAYTI BAŞINA BELA OLDU

Hava durumu sunmak için ekran karşısına geçen Almeida'nın taytı başına bela oldu. Siyah kolsuz bluz ve gri tayt giyen güzel sunucu, kameranın aşağı doğru inmesiyle rezil bir an yaşadı. Ünlü sunucunun cinsel organı belli oldu. Durumu fark eden kameraman açıyı değiştirse de izleyiciler o anı kayda aldı. İzleyiciler o anları gördükten sonra ünlü sunucuyu sosyal medyada eleştirilmişti.

Hava durumu sunucusu kadın ekrana çıkınca reyting rekorları kırıyor! Giydiği tayt olay olmuştu - Resim : 1