Havalimanında tüyler ürperten olay! Ayağı yürüyüş bandına sıkışan yolcunun bacağı dizinden kesildi

Tayland'ın başkenti Bangkok havalimanında korkunç bir olay meydana geldi. 57 yaşındaki bir yolcunun yürüyüş bandına ayağı sıkıştı. Olaya hemen müdahale eden ekipler, yolcunun bacağını olay yerinde diz üstünden kesmek zorunda kaldı.

Havalimanında tüyler ürperten olay! Ayağı yürüyüş bandına sıkışan yolcunun bacağı dizinden kesildi

Tayland'ın başkenti Bangkok'taki havalimanında yürüyüş bandına ayağı sıkışan bir yolcu, bacağı diz üstünden kesilerek kurtarıldı. 

Don Mueang Uluslararası Havalimanı (DMK) yetkilileri, dün açıklama yaparak 57 yaşındaki kadın bir yolcunun ayağının Terminal 2’deki yürüyen banta sıkıştığı, sağlık ekiplerinin ve görevlilerin yolcuyu kurtarmak için olaya müdahale ettiğini belirtti. Öte yandan yerel basın, kadının bacağının sağlık görevlilerince olay yerinde diz üstünden kesildiğini duyurdu.

Olayın nasıl meydana geldiği konusunda soruşturma yapıldığını ifade eden havalimanı yetkilileri, “Don Mueang Havalimanı Müdürü ve yönetimi tedavisini takip etmek üzere hastayı ziyaret etti. Bhumibol Hastanesi sağlık ekibinden hastanın şu anda sağlık ekibi tarafından tedavi sürecinde olduğu bilgisini aldılar. Don Mueang Havalimanı yaşanan olaydan dolayı derin üzüntü duymaktadır, tüm tedavi ve tazminat masraflarından tamamen sorumludur” denildi.