Hayattan bezmiş balık, kendisini suyun akışına bırakınca olanlar oldu. Tepki göstermeden kaderine razı geldi

Sosyal medyada paylaşılan bir su altı görüntüsü, izleyenleri şaşkına çevirdi. Hayattan bezmiş gibi suyun altında öylece duran balık, kendisine yaklaşan tehlikenin farkında değildi ya da umursamadı. O sırada aç olan bir ahtapot, onun bu halinde faydalanmak için harekete geçti. Balığı anında yakalayıp kollarının arasına alan ahtapot için kolay bir yemdi. Tepki göstermeden kaderine razı olan balık, ahtapotun midesine indi.

Su altında kaydedilen görüntü, şimdiye kadar kaydedilmiş en ilginç görüntülerden biri oldu. Hayattan bezmiş bir halde görüntülenen balık, kaderine razı geldi. Öylece duran bir balık, hiç beklemediği anda saldırıya uğradı. Yakındaki, ahtapot kollarını uzattı ve onu bir anda kollarının arasına alarak mideye indirdi.

Hayattan bezmiş balık, kendisini suyun akışına bırakınca olanlar oldu. Tepki göstermeden kaderine razı geldi - Resim : 1

HEMEN TESLİM OLDU

Balığın, karşı koymadan hemen teslim olduğu görüldü. Balıklar, genelde yakalandıklarında kurtulmak için kuyruklarını ve bedenlerini sallayarak düşmanlarından uzaklaşmaya çalıştıkları görülmüştü. Ancak bu balık, tamamen tepkisiz bir şekilde kendisini ahtapotun kollarına bıraktı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere çok sayıda yorum geldi.