Hande Erçel ile Kerem Bürsin aşkı tekrar alevlendi! Çiftin birlikteliklerini hayranları belgeledi

"Sen Çal Kapımı" dizisinin setinde aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin çiftinin ayrılıklarının ardından yeni bir iddia gündeme geldi. Çiftin görüntüleri hayranları tarafından belgelendi.

Başrolü paylaştıkları Sen Çal Kapımı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti, 8 ay önce ilişkilerini noktalamıştı. Hayranlarını üzen haberin ardından, sosyal medya bu görüntülerle çalkalandı.

"Tabii ki Hande ile konuştum"

Aylar sonra çiftin hayranlarını heyecanlandıran görüntü sosyal medyada gündem oldu. Ayrılık iddialarının ardından ikilinin yeni aşklara yelken açtığı konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin sorularına cevap veren Bürsin, Hande Erçel'in yeğeni Mavi'nin sağlık durumuyla ilgili sorulan sorulara şöyle yanıt vermişti: "Tabii ki arayıp Hande ile konuştum. Bu konuyla alakalı bir şey demek istemiyorum, çok hassas."

Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor!

Açıklamaların ardından ikilinin hayranları barışma iddialarını ortaya atmıştı. Takipçilerinden görüntü geldi. Kahve almak için sırada bekleyen iki kişinin Hande Erçel ile Kerem Bürsin olduğu iddia edildi. Sosyal medyada birçok fan hesabı ve hayranları o görüntüleri paylaştı. 

Sosyal medyada dolaşan haberlere göre, Hande Erçel ile Kerem Bürsin çifti tekrar bir araya geldi. Fakat iki taraftan da henüz bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.