Hayranları duyunca çok üzülecek! Fenomen dizi bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak

Ekranların sevilen dizisi Üç Kız Kardeş, heyecanlı bir final ile ekrana veda ediyor. Yayınlanan her bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitleyen dizi, iki farklı tanıtım ile izleyici ile buluşmuştu. İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, final bölümü ile bu akşam ekranlarda olacak.

Kanal D’nin üç sezondur ekranda olan dizisi Üç Kız Kardeş, final yapmaya hazırlanıyor. Çekimlerinin Ayvalık’ta yapıldığı dizinin final bölümünden iki farklı tanıtım filmi izleyici ile buluştu.

Hayranları duyunca çok üzülecek! Fenomen dizi bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak - Resim : 1

SÜRPRİZ BİR FİNALİN SİNYALİNİ VERDİ

Türkan ve Somer’in yeniden nikah masasına oturduğu ilk fragman yürekleri ısıtırken; Üç Kız Kardeş’in yıllar sonra bir araya geldiği ikinci tanıtım filmi ise sürpriz bir finalin ekrana geleceğinin sinyalini verdi.

Hayranları duyunca çok üzülecek! Fenomen dizi bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak - Resim : 2

TANITIM SEYİRCİLERİ HEYECANLANDIRDI

Aşkları ile her daim konuşulan, Türkan ve Somer’in yeniden nikah masasına oturduğu tanıtım seyircileri heyecanlandırdı. Türkan, Dönüş ve Derya kardeşlerin babaları Sadık’ın doğum günü için yıllar sonra buluştukları ve “Ne Güzeldik Oysa Biz” şarkısı eşliğinde ekrana gelen ikinci tanıtım ise Ayvalık’ta başlayan hikayenin mutlu sonla biteceğine dair ipuçları verdi.

Hayranları duyunca çok üzülecek! Fenomen dizi bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak - Resim : 3

BU AKŞAM EKRANLARDA OLACAK

Yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu’nun üstlendiği İclal Aydın’ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş, final bölümü ile bu akşam Kanal D’de ekrana gelecek.

Hayranları duyunca çok üzülecek! Fenomen dizi bu akşam final bölümüyle ekranlarda olacak - Resim : 4