Hayvanat bahçesindeki alışılmadık doğum, herkesi şaşkına çevirdi. Tropik ormanlara özgü canlı, ilk kez doğurdu

Bir hayvanat bahçesinde meydana gelen alışılmadık doğum, hayvanat bahçesi çalışanlarıyla birlikte dünyayı da şaşkına çevirdi. Tropik ormanlara özgü bir canlı olan uzun dişli babirusa domuzunun ilk doğumu duyuruldu.

Hayvanat bahçesindeki alışılmadık doğum, herkesi şaşkına çevirdi. Tropik ormanlara özgü canlı, ilk kez doğurdu

Hayvanat bahçesi, ilk kez ebeveyn olan Sula ve Kreacher'ın bebeği Yeni Yıl Günü karşıladığını söyledi. Hayvanat bahçesinden yapılan bir Facebook gönderisinde Babirusaların "kendine özgü kavisli dişleri ve benzersiz görünümleriyle" tanındığı ve aynı anda yalnızca bir veya iki domuz yavrusuna sahip olmaları nedeniyle domuzlar için alışılmadık bir durum olduğu belirtildi.

Hayvanat bahçesindeki alışılmadık doğum, herkesi şaşkına çevirdi. Tropik ormanlara özgü canlı, ilk kez doğurdu - Resim : 1

KIRMIZI LİSTEDE 'SAVUNMASI' OLARAK LİSTELENDİ

Hayvanlar, IUCN Tehdit Altındaki Türlerin Kırmızı Listesinde savunmasız olarak listelenmiştir. San Antonio Hayvanat Bahçesi başkanı ve CEO'su Tim Morrow doğum duyurusunda, "San Antonio Hayvanat Bahçesi'ndeki ilk babirusa doğumu olan bu bebeği ailemize davet etmekten büyük heyecan duyuyoruz. Bazıları bu küçükleri 'çirkin bebekler' olarak tanımlasa da, biz onların eşsiz ve alışılmadık çekicilikleriyle karşı konulmaz derecede sevimli olduğunu düşünmeden edemiyoruz. Halkın bu değerli küçük babirusa'ya aşık olmasını bekleyemeyiz." dedi.