Hayvanat Bahçesi'nden çok güzel haber geldi. Kritik listede olan hayvanlardan biri doğum yaptı. Personel havaya uçtu

Türü kritik listede olan bir hayvan hayvanat bahçesinde doğum yaptıktan sonra herkes havalara uçtu. ABD'de gerçekleşen doğum ziyaretçiler tarafından canlı olarak izlendi.

Hayvanat Bahçesi'nden çok güzel haber geldi. Kritik listede olan hayvanlardan biri doğum yaptı. Personel havaya uçtu

ABD'de de bulunan Brookfield Hayvanat Bahçesi, nesli kritik derecede tehlikede olduğu düşünülen bir Afrika antilobu türü olan sağlıklı bir addax'ın doğduğunu duyurdu. Hayvanat bahçesi, 8 Ağustos'ta açık hava antilop barınağını ziyaret eden konukların yaklaşık 15 kiloluk erkek buzağının doğumuna tanık olabildiklerini söyledi.

ANNE 4, BABA 9 YAŞINDA

Bebek, ilk kez anne olan 4 yaşındaki Ivy'den dünyaya geldi ve 9 yaşındaki baba Ishnala'nın beşinci buzağısı oldu. Hayvanat bahçesinden yapılan açıklamada, "Ivy ve Ishnala'nın eşleşmesi, Hayvanat Bahçeleri ve Akvaryumlar Derneği'nin Türleri Hayatta Kalma Planı'nın tavsiyesine dayanıyordu." ifadeleri kullanıldı.

Hayvanat Bahçesi'nden çok güzel haber geldi. Kritik listede olan hayvanlardan biri doğum yaptı. Personel havaya uçtu - Resim : 1

KÜÇÜK POPÜLASYONLAR KALDI

Brookfield Hayvanat Bahçesi, 1941'de ülkede bir addax doğumuna ev sahipliği yapan ilk hayvanat bahçesiydi. Hayvanlar bir zamanlar kuzey Afrika'da bulundu, ancak bugün Çad, Moritanya ve Nijer'de sadece küçük popülasyonlar hayatta kalıyor.