Hayvanat bahçesine gelen ziyaretçi, cam kafesin arkasında çıldırmış gibi hareket etti. Saniyeler içinde amacına ulaştı. Resmen kafesi birbirine kattı

Hayvanat bahçesine ziyaretçi olarak gelen genç adam, bir anda cam kafesin arkasında çıldırmış gibi hareket etmeye başladı. Amacı belliydi. Kafesin içindeki maymunları harekete geçirerek eğlenmek istedi. Bir anda bağırıp, zıplamaya başlayınca maymunun dikkatini çekmeyi başardı. Saniyeler içinde amacına ulaştı. Adamı taklit eden maymun hem yüksek bir ses çıkarmaya ve zıplayarak cama vurmaya başladı. Adam yüzünden resmen kafesi birbirine katan maymun, kısa süre içinde sakinleşerek oradan uzaklaştı.

Hayvanat bahçesine gelen genç adam, maymunların kafeslerinin olduğu bölüme geldiğinde çılgınca bir şeyler yapmaya başlayınca herkesi şaşkına çevirdi. Ancak o sanki ne yaptığını biliyor gibiydi. Bir süre maymun gibi sesler çıkararak hoplayıp zıplayan ziyaretçi amacına ulaştı. Camın arkasında bulunan maymunları etkiledi ve argo tabirle, adeta gaza getirdi.

MAYMUNLARI ÇILGINA ÇEVİRDİ

Yaptığı hareketleri gören maymunlar, adamla karşılıklı bazı sesler çıkararak zıpladılar. Aralarında sadece bir cam vardı. Adamın çıldırttığı maymunlardan biri, defalarca cama vurdu ancak en sonunda oradan uzaklaştı. Tahminlere göre, bakıcılarının verdiği bir işaret ile çılgın ziyaretçinin yanından bir anda uzaklaştılar. Ancak o anlar saniye saniye kaydedilirken sosyal medyada büyük ilgi çekti.