Hazal Kaya: Acil servislerde yer yok, eve dönebildiğim için şanslıyım ama...

Koronavirüs geçirdikten sonra setlere geri dönen Hazal Kaya son dakika bir paylaşımda bulundu. Tansiyon sıkıntısı yaşayan ünlü oyuncu acil servise gitmek istedi ancak yer bulunamadı. Kaya, "Eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım, benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak" dedi.

Hazal Kaya: Acil servislerde yer yok, eve dönebildiğim için şanslıyım ama...

Koronavirüs geçirdikten sonra setlere geri dönen Hazal Kaya sette rahatsızlandı.

Yaptığı bir paylaşımla durumu aktaran ünlü oyuncu, koronavirüs sonrası tansiyon sıkıntısı yaşadığını setteki sağlık görevlilerinin kendisini acil servise götürmek istediğini söyledi. Ancak bütün hastanelerin acil servislerinin dolu olduğunu söyleyen sanatçı, "Eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım, benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak" ifadelerini kullandı.

İşte ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın Instagram hikayelerine eklediği o paylaşım:

Covid sonrası tansiyonumla ilgili bir takım sıkıntılar yaşıyorum. Setteki paramedik arkadaşlar eko çekilmesi için acile götürmek istediler beni ama bütün hastanelerin acilleri dolu. 112 ile hastaneler arasında tuhaf ve anlaşılmaz bir iletişim problemi var. Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum... Gerçekten çok zor.