Hazal Kaya'dan Selin Ciğerci'ye destek

Ünlü oyuncu Hazal Kaya, çocuk sahibi olmak istediğini daha önce açıklayan ve katıldığı canlı yayında Deniz Akkaya ile 'çocuk' tartışması yaşayan Selin Ciğerci'ye destek verdi. Kaya, "İnsanlar, anne baba olmak için hiçbir "norma" sığmak zorunda değiller" dedi.

Hazal Kaya'dan Selin Ciğerci'ye destek

Futbolcu Gökhan Çıra ile evlenen ve özel durumu nedeniyle taşıyıcı anne yoluyla çocuk sahibi olmak isteyen Selin Ciğerci'ye destek Hazal Kaya'dan geldi.

Deniz Akkaya dün canlı yayında Selin Ciğerci'yle tartışmış ve "Sen anne olamazsın. Annelik normlarına uygun değilsin. Bakkaldan bisküvü almıyorsun. Bu insan, eşya değil" diyerek ülkemizde taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmanın suç olduğunu belirtmişti.

Hazal Kaya, sosyal medyada gündem olan tartışmayla ilgili, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Selin Ciğerci'ye destek verdi. Kaya şunları yazdı:

Sizin gibi aşka sahip çıkan, tek derdi bir bebeği bütün varlığıyla sevmek olan insanlar, anne baba olmak için hiçbir "norma" sığmak zorunda değiller. Yavrunuz sizin sevginizi görse yeter zaten. Umarım en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız.

Paylaşımında Selin Ciğerci ve Gökhan Çıra'yı da etiketleyen Hazal Kaya, #TRANSHAKLARIİNSANHAKLARIDIR hashtag'i kullandı.

Hazal Kaya'dan Selin Ciğerci'ye destek - Resim : 2