Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'a: Sana çok aşığım!

Hazal Kaya, kendisi gibi oyuncu olan eşi Ali Atay ile evliliklerinin üçüncü yılını sosyal medyadan duygusal bir paylaşımla kutladı. Kaya, eşine "Üç yıl geçer aklım almıyor! Seninle geçen her yıl birbirinden güzel. Sana çok aşığım!" yazdı.

Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'a: Sana çok aşığım!

6 Şubat 2019'da beş yıllık ilişkilerini evlilikle taçlandıran oyuncu Hazal Kaya (31) ile Ali Atay (45), aynı yıl kasım ayında oğulları Fikret Ali'yi kucaklarına alarak ilk kez anne-baba olma sevincini yaşamıştı. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Kaya, eşiyle evlilik yıl dönümlerine özel duygusal bir yazı kaleme aldı.

Eşiyle çekilen fotoğraflarını yayınlayan Hazal Kaya, Ali Atay'a "Şu fotoğrafın üstünden nasıl üç yıl geçer aklım almıyor! Seninle geçen her yıl birbirinden güzel! Nice yıllarımız olsun beraber. Sana çok aşığım!" sözleriyle seslendi.

Hazal Kaya'dan eşi Ali Atay'a: Sana çok aşığım! - Resim : 1

Paylaşımlarıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Kaya'nın gönderisine; Öykü Karayel, Aslıhan Gürbüz, Özge Özpirinçci, Sinem Uslu ve Evrim Doğan gibi ünlü isimler yorum yaptı.

"Gurur duyuyorum!"

Öte yandan Ali Atay, Twitter'dan eşi Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı ve dijital bir platform'da yayınlanacak olan "Pera Palas'ta Gece Yarısı" adlı diziyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Eşini tebrik eden Atay, gönderisinde "Helal olsun be! Gurur duyuyorum." ifadelerine yer verdi. Hazal Kaya da Ali Atay'ın paylaşımına "Sevgilim..." yorumuyla karşılık verdi.