Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar! “Baş edemiyorum, çok zorlanıyorum"

Katıldığı bir programda şaşırtan itiraflarda bulunan ünlü oyuncu Hazal Kaya, hem sektör hem de çocuklarla baş etmenin zor olduğunu söyledi. Batıl inançları olduğunu da belirten Kaya, "Sirkeyle yıkanıp sirkeyle temizlik yaparım. Adaçayı yakarım, astroloğuma sormadan bir şey yapmam, imza atmam. Ali hep ‘Biliyorsun böyle bir şey yok’ deyip bilimsel açıklamalar yapar" ifadelerini kullandı.

Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar! “Baş edemiyorum, çok zorlanıyorum"

'Adını Feriha Koydum', 'Pera Palas'ta Gece Yarısı', 'Aşk-ı Memnu' gibi dizilerle tanınan oyuncu Hazal Kaya, NTV ekranlarında yayınlanan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunuculuğunu yaptığı Empati programına konuk oldu. İki çocuk annesi olan Hazal Kaya, hem sektör hem de çocuklarla baş etmenin zor olduğunu belirterek, şu ifadeleri kullandı:

"İLK ÇOCUĞUMDA ÇOK ÖZGÜVENLİYDİM"

“Baş edemiyorum, çok zorlanıyorum. İlk çocuğumda çok özgüvenliydim. Duygusal tarafı çok zorlayıcı oldu benim için; önce işle çocuklar arasında ardından iki çocuk arasında ve üstüne işle arada kaldım. Ali çok ilgileniyor özellikle Fiko ile çünkü daha Süreyya çok küçük. Fiko ile acayip bir baba oğullar, gözlerim doluyor onları izlerken."

"ÇOK CİDDİ PANİK ATAKLAR YAŞADIM"

Kızı Süreyya'nın 6 Şubat depremlerinden sonra doğduğunu söyleyen Kaya, "Süreyya doğduktan sonra hemen çalışmaya başladım, bir de şubat depreminden sonra doğdu. Depremden çok korktum, çok ciddi panik ataklar yaşadım. Her şeyden çok korktum" dedi.

"SİRKEYLE YIKANIP SİRKEYLE TEMİZLİK YAPARIM"

Öte yandan takıntıları ve batıl inançları olduğunu belirten Kaya, "Sirkeyle yıkanıp sirkeyle temizlik yaparım. Adaçayı yakarım, astroloğuma sormadan bir şey yapmam, imza atmam. Ali hep ‘Biliyorsun böyle bir şey yok’ deyip bilimsel açıklamalar yapar" diye konuştu.

"EVİMİZDE YANGIN ÇIKTI"

"Fikret doğduğunda da evimizde yangın çıkmıştı. Direkt haber oldu ve aile büyükleri korkmasın diye haberi küçülttüm, ‘Yok ya küçük bir yangın abartmaya gerek yok’ dedim ama ciddi bir yangındı. Bodrum katında oldu, merdivenler taş olmasaymış bütün eve sıçrayacaktı. Evdeki hayvanları çıkardım, arabaları çektim. 9 aylık hamileydim o zaman. Çağatay Ulusoy ile aynı sitede oturuyordum, kalmaya gittim. Çağatay kapıyı açtığında ağlayarak ev yanıyor dedim, o da karnım yanıyor ve doğum başladı sandı, bomboş suratıma baktı sonra gitti kontrol etti evi. Allah razı olsun ondan.”