Hazar Ergüçlü'nün 'Dilber' dansı çok konuşulmuştu! O sahne için konsomatristen ders almış!

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve başrolünde oynadığı dizi 'İnci Taneleri', seyirci tarafından dört gözle bekleniyor. Dizinin tanıtımında Hazar Ergüçlü'nün dans ettiği sahne şimdiden milyonlar izlendi. Sosyal medyada gündem olan sahne ile ilgili, Ergüçlü'nün Ezom isimli bir konsomatristen dans dersi aldığı öğrenildi.

Hazar Ergüçlü'nün 'Dilber' dansı çok konuşulmuştu! O sahne için konsomatristen ders almış!

Yılmaz Erdoğan'ın yeni dizisi İnci Taneleri dizisinde pavyonda çalışan Dilber'i oynayan Hazar Ergüçlü'nün dansı dikkat çekti. Ergüçlü'nün sahne için ders aldığı kadın ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Ezo isimli konsomatristen ders almış.

Hazar Ergüçlü'nün 'Dilber' dansı çok konuşulmuştu! O sahne için konsomatristen ders almış! - Resim : 1

TANITIMA DANS SAHNESİ DAMGA VURDU

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan gibi isimlerin başrolü paylaşacağı İnci Taneleri dizisi şimdiden adından söz ettiriyor. Dizinin tanıtımında gerçek bir pavyonda çekilen sahnede Hazar Ergüçlü'nün mini elbisesiyle oyun havası oynadığı anlar yer aldı. Dansıyla sosyal medyaya damga vuran Ergüçlü'nün dansı ve sahneyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Hazar Ergüçlü'nün 'Dilber' dansı çok konuşulmuştu! O sahne için konsomatristen ders almış! - Resim : 2

ÖZEL DERS ALMIŞ

Yılmaz Erdoğan'ın bu sahne için Ezo isimli konsomatrisi Ankara'ya gidip yerinde izlediği ve Hazar Ergüçlü'nün Dilber rolü için Ezo'yla çalıştığı, ders aldığı öne sürüldü. Söz konusu videodaki şarkı ve müzisyenin de dizinin fragmanındakiyle aynı olması dikkat çekti.