Haznedar'da metruk bir binada çıkan yangın korkuttu!

İstanbul Güngören ilçesi Haznedar Mahallesi'nde bir süredir boş olan metruk bir binada çıkan yangın korkuttu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler tarafından kısa sürede kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmazken, yangının çıkış nedeni ile ilgili ekipler çalışma başlattı.

Haznedar'da metruk bir binada çıkan yangın korkuttu!

İstanbul'da Güngören ilçesi Haznedar mahallesi Şafak sokakta bulunan metruk bir binada dün akşam saat 23.00 sıralarında çıkan yangın, çevre binalara sıçramadan itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Haznedar'da metruk bir binada çıkan yangın korkuttu! - Resim : 1
Edinilen bilgiye göre, bir süre önce kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan ve yıkımı uzun süredir gerçekleşmeyen bina evsizler tarafından kullanılıyordu. Binanın 2.katından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar durumu  itfaiye, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Haznedar'da metruk bir binada çıkan yangın korkuttu! - Resim : 2

Polis ekipleri de olay yerinde önlem alırken, sağlık ekipleri de hazır bekledi. İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonrası herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanamazken metruk binada hasar meydana geldi. İtfaiye ekipleri yangının çıkış sebebini araştırırken, polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı.

Haznedar'da metruk bir binada çıkan yangın korkuttu! - Resim : 3