Hediye 30 GB internet kazandıran kampanya! 3 ay boyunca sürecek! Hemen başvurun

O banka tarafından önemli bir açıklama geldi. 3 ay boyunca sürecek. 30 GB internet hediye ediliyor. Kampanyayı duyan bankaya koşuyor. 70 yaş altındaki herkesin başvurabileceği kampanyaya ilişkin detaylar açıklandı.

Hediye 30 GB internet kazandıran kampanya! 3 ay boyunca sürecek! Hemen başvurun

Akbank yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Müşterilerine bedava internet dağıtacak banka, yeni kampanyasına ilişkin tüm detayları da açıkladı. Peki, kampanya şartları nelerdir? Akbank hediye internet kampanyasına kimler başvurabilir? İnternet kampanyasına katılmak için hangi operatöre sahip olmak gerekiyor? 

3 ay boyunca hediye internet

Akbank’ın resmi sitesi üzerinde duyurulan kampanyaya göre, 3 ay boyunca aylık 10 GB olmak üzere toplamda 30 GB internet hediye edilecek. Davet koduyla 'Akbank Mobil' uygulamasından ilk kez Akbanklı olan kişiler için 3 ay boyunca bedava her ay aylık 10 GB toplamda 30 GB internet hediye edileceği ifade edildi ve kampanyanın sadece Vodafone hatlarda geçerli olacağı ifade edildi.

Kampanya kapsamında Vodafone faturalı hat müşterisi olan ve Akbank Mobil üzerinden ilk kez Akbanklı olanlar 3 ay boyunca her ay aylık 10 GB kazanabilecek. Kampanya 'Vodafone Yanımda' uygulamasında tek seferlik gözüken davet koduyla Akbank Mobil uygulamasına girilerek yapılabiliyor. Yalnız dikkat edilmesi gereken nokta, Vodafone kodu bir kere görüntülendiği için kodu not edilmeli. 

Akbank tarafından yapılan duyurunun devamında Müşteri, davet kodu ile Akbank Mobil’den müşteri olma başvurusu yapması sonrasında, sürecin Akbank Mobil’den değil, kurye süreci ile tamamlanması halinde veya şubeden tamamlanması halinde Akbanklı olma sürecini başarılı bir şekilde tamamlanması sonrasında yine hediye GB’lara hak kazandığı belirtildi ve kampanyaya katılmak için Akbank Mobil’den “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak çıkan ilk sayfada size özel ve tek seferlik verilen davet kodunu girerek adımların takip edilmesi ve Akbanklı olma sürecinin tamamlanması gerekli olduğu bildirildi.

Hediye 30 GB internet kazandıran kampanya! 3 ay boyunca sürecek! Hemen başvurun - Resim : 1

Kampanyanın ayrıntıları

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

- Kampanyadan ilk defa ve Akbank Mobil üzerinden Akbanklı olanlar yararlanabilir.

- Kampanya sadece Akbank Mobil üzerinden yapılan başvurular için geçerlidir. Kampanya Akbank şubelerinde geçerli değildir.

- Kampanyadan sadece bir kere yararlanılabilir.

- Kampanyaya katılmak için Vodafone faturalı hat sahibi olunması gerekmektedir.

- Hediye aylık 10 GB, hak kazanılması durumunda takip eden ayda yüklenmeye başlayacak ve yüklendiği günden sonraki gelen 2 ayda da aynı gün yenilenecektir.

- Mobil’den Akbanklı olmak için Akbank Mobil uygulamasını indirip, “müşteri olmak istiyorum” butonuna tıklayarak ve çıkan ekranda özel davet kodunu girerek adımların takip edilmesi yeterlidir.

- Kampanyadan sadece aktif Vodafone faturalı hat aboneleri yararlanabilecektir. Kısıtlı, dondurulmuş, iptal veya numara taşıma ile başka operatöre taşınmış durumda olan hatlar üzerinden kampanyaya katılım yapılamayacaktır.

Kampanyanın yaş sınırı var

Akbank Mobil’den müşteri olma hizmeti sadece 70 yaş altındaki kişiler için geçerlidir. Dolayısıyla, kampanyadan faydalanan müşterinin aylık 10 GB kazanabilmesi için 70 yaşın altında olunması gerekiyor.