Hekimoğlu 48. Bölüm full izle

Hekimoğlu’nun 48.bölümü yayınlandı. Hekimoğlu dizisi son bölümde; Ekibin dağılmasından sonra Ateş'e yeni bir vaka gelir. İşte 4 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu 48. Bölüm…

Hekimoğlu 48. Bölüm full izle

Hekimoğlu dizisinin 48.bölümü ekrandaki yerini aldı. 4 Mayıs 2021 tarihinde yayınlanan Hekimoğlu son bölümde; Ekibin dağılmasından sonra Ateş'e yeni bir vaka gelir. Tek başına sorunu çözmeye çalışan Ateş bunu yapabileceğine emindir. Ancak İpek, Ateş'e durumun tam tersi olduğunu kanıtlamaya çalışır.  Hekimoğlu dizisi son bölümü full izle, işte Hekimoğlu 48.bölüm linki…

Hekimoğlu dizisi 47.bölümde ne olmuştu?

Suriye’deki iç savaştan kaçıp Türkiye’ye sığınan Enver ve Meryem Hadidi çifti, 2 yıl burada kaldıktan sonra Yunanistan’ın Meis adasında bir mülteci kampına yerleşmiştir. Meryem’in ani hastalığına kampta çare bulamayacağını anlayan Enver, karısı Meryem’i alıp illegal yollardan tekrar Türkiye’ye dönmeye karar verir. Denizin ortasında motorları bozulunca Türk Sahil Güvenliği’nin son anda kurtardığı çiftin görmek istediği tek kişi vardır; Ateş Hekimoğlu.

Mehmet Ali’nin hastaneden ayrılma zamanı gelip çatınca Hekimoğlu’nun ona karşı olan tavrı değişecek ve bu durum Emre’yi son derece rahatsız edecektir. Bunu Hekimoğlu ile konuşmaya karar vermesi ise, Emre için dönülmez yolun başlangıcı olacaktır. Tüm bu gelişmeler Zeynep’in Emre’ye olan hislerini gözden geçirmesine neden olurken, Hekimoğlu da vakayı çözme sürecinde radikal kararlar vermek zorunda kalacaktır.

Hekimoğlu dizisi 48.bölüm izle

İşte Hekimoğlu 48.bölüm izleyebileceğiniz link.

Hekimoğlu dizisinin konusu nedir?

Ateş Hekimoğlu 48’lı yaşlarında başarılı bir doktordur. Tıp Fakültesinden arkadaşı İpek’in yönetici olduğu vakıf hastanesinde Enfeksiyon Hastalıkları ve Nefroloji Uzmanı olarak görev yapmaktadır. Gerek yaşam tarzı gerekse hastalıkları ele alış biçimiyle bilinen doktor tanımından çok uzakta olan Ateş Hekimoğlu’nun en bilinen özelliği hastalarla birebir ilişki kurmadan, hastalıklara odaklanarak araştırma yapmasıdır. Her yeni karmaşık vaka onun için çözülmeyi bekleyen bir bulmaca gibi, kışkırtıcı ve heyecan vericidir.

Hekimoğlu, yaptığı teşhis ve tedavilerle ününü günden güne arttırırken, hastane düzenine ayak uyduramayan Ateş Hekimoğlu, hastaların ne söylediğinden çok, tahlillerden çıkan sonuçları dikkate alır. Bu yaklaşımla; hastalıkları bir dedektif edasıyla incelemeye alan Hekimoğlu, bu çalışmalarını 3 kişilik uzman doktor ekibiyle birlikte yapmaktadır. Dolapdere’de yetişmiş Mehmet Ali, güzelliğini kullanarak bir yerlere gelmek yerine kendini bilime ve hastalara adamış Zeynep ve hayatı boyunca maddi sıkıntı çekmeden refah ve zenginlik içinde yetişmiş Emre… Ateş Hekimoğlu’nun titizlikle seçtiği bu 3 uzman doktor, kendilerini Hekimoğlu’na beğendirmek ve onu memnun etmek için çaba sarf etmektedirler.

Hekimoğlu dizisi oyuncuları kimdir?

  • Ateş Hekimoğlu - Timuçin Esen
  • Orhan Yavuz - Okan Yalabık
  • İpek Tekin - Ebru Özkan Saban
  • Mehmet Ali Çağlar - Kaan Yıldırım
  • Emre Acar - Aytaç Şaşmaz
  • Zeynep Can - Damla Colbay