İlk yorumu ablası yaptı

Bir süredir ortalıklarda görülmeyen Helin Avşar, sosyal medya hesabını yeniden aktif kullanmaya başladı. Köprü kurarak fotoğrafını paylaşan Helin Avşar'a ilk yorum Hülye Avşar'dan geldi.

İlk yorumu ablası yaptı

Özellikle son zamanlarda sosyal medya hesabından dikkat çekici paylaşımlarda bulunan Helin Avşar, yine farklı bir kareye imza attı. Hülya Avşar'dan da kardeşinin paylaşımına övgü geldi.

Karantina dönemini evinde geçiren ve bu süre zarfında pek de ortalarda görünmeyen Helin Avşar, normalleşme süreciyle birlikte sosyal medya paylaşımlarına hız verdi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🧘‍♀️

A post shared by Helin Avşar (@helinavsarofficial) on

Özellikle mayolu ve bikinili kareleriyle beğeni toplayan Helin Avşar, zaman zaman zorlu spor hareketlerini yaparken görüldüğü kareleri de takipçilerinin beğenisine sunuyor.

Kısa bir süre önce amuda kalktığı bir pozu hesabından paylaşan Avşar, bu defa köprü duruşu hareketini yaptığı bir kareyi paylaştı.

Helin’in bu paylaşımı çok sayıda beğeni alırken ablası Hülya Avşar’dan da “Azmine helal olsun” şeklinde bir yorum geldi. Helin Avşar, ablasının yorumuna “Sayende” sözüyle teşekkür etti.