Hem yuvalarına girdi hem de arkadaşlarını mideye indirdi. Kendi korkunç sonunu kendisi getirdi. Yüzlercesi acımadan saldırıp paramparça etti

Bal arılarının yuvalarına giren bir eşek arısı, kısa günün karı olarak düşündü, ilk gözüne kestirdiği arıyı hemen midesine indirdi. Ancak bu yaptığı büyük bir hataydı. Kendi korkunç sonunu kendisi getirdi. Yüzlercesi acımadan saldırıp paramparça etti. O anlar saniye saniye görüntülendi.

Eşek arısı, bal arılarının yuvasına girdi. Kendi sonunu kendisi getirmiş oldu. Tek başına arı kovanına giren eşek arısı, dişine göre bir şeyler bulmak istedi. O sırada etrafta dolaşan arılardan birini yakaladı ve anında mideye indirdi. O sırada bir bal arısının öldürüldüğünü gören diğerleri, arkadaşlarının öldürülmesine seyirci kalamadı ve saldırıya geçti. Bir anda eşek arısının üzerine yüzlerce arı saldırdı ve eşek arısını paramparça ettiler.

KUVVETLİ BİR BAĞ

Arılar arasındaki kuvvetli bağ, sosyal medyada paylaşılan bu görüntülerle yeniden gündeme geldi. Dünyanın en çalışkan canlılarının aralarındaki iletişim ve farklı kolonilerden kendilerini ayırt etmeleri, her zaman bir arada bir aile gibi çalışmaları hayran bıraktı.