Henüz 4 yaşında! Filistinli minik Seca yine İsrail ordusunun hedefi oldu

Gazze'de büyük bir katliam yapan İsrail askerleri, sivilleri ve çocukları hedef almaya devam ediyor. Bu saldırılarda yaralanan 4 yaşındaki Filistinli kız çocuğun vücudunun bir kısmında derin yanıklar oluştu. Minik çocuk, yanıkların tedavi edildiği Şifa Hastanesi'nde ikinci kez İsrail ordusunun hedefi oldu.

Henüz 4 yaşında! Filistinli minik Seca yine İsrail ordusunun hedefi oldu

Gazze'de çocuklar saldırılarda ilk hedef oluyor... İsrail ordusu, yaklaşık 6 aydır sert müdahalelerini sürdürüyor.

Sivil halkın üzerine bomba yağdıran İsrail, adeta bir bölgeyi yok etme amacında. Ortaya çıkan kareler ise kan donduruyor.

Bununla da yetinmeyen İsrail, yaralıların tedavi gördüğü Şifa Hastanesi'ne hedef alıyor. Minik çocuğun vücudunda yanıklar oluştu

Henüz 4 yaşında! Filistinli minik Seca yine İsrail ordusunun hedefi oldu - Resim : 1

Gazze'nin kuzeyindeki Cibaliye Mülteci Kampı'nda bulunan evlerini hedef alması sonucu yüzünde ve vücudunda derin yanıklar oluşan 4 yaşındaki Filistinli kız çocuğu Seca Cuneyd, acılar içerisinde yaşam mücadelesi veriyor.

Küçücük bedeninde oluşan derin yanıkların acısıyla kıvranan küçük çocuğun çığlıkları yürek burkuyor.

Henüz 4 yaşında! Filistinli minik Seca yine İsrail ordusunun hedefi oldu - Resim : 2

TEDAVİSİ YARIM KALDI

Şifa Hastanesi'ne kaldırılan minik Seca'nın yanık tedavisi İsrail askerlerinin hastaneye baskın düzenlemesinin ardından yarım kaldı.

Seca'nın babası, yanık tedavisi gören çocuğunu İsrail baskını nedeniyle Deyr el-Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi'ne nakletmek zorunda kaldı.

TEDAVİ İMKANLARI KISITLI

Seca'nın yüzünde ve vücudunda oluşan derin yanıkların İsrail'in kullandığı yasaklı silahlar sebebiyle oluştuğu belirtilirken, babası kızına tedavi imkanı ve gıda bulmakta güçlük çekiyor.