Hepsi tek tek korkunç bir şekilde öleceklerdi. Kimse onlar gibi ölümün bu kadar kıyısında dönemedi. Onlar dünyanın en şanslıları

Bir sosyal medya kullanıcısı, dünyanın en şanslı insanlarını tek bir videoda topladı. Hepsi tek tek korkunç bir şekilde öleceklerdi. O görüntüleri izlerken de insanların ölümden saliseler için kurtulduğunu görünce gözlerine inanamadı, ağzı açık kaldı. O görüntüleri izleyen diğer kullanıcılar ise görüntüler karşısında şaşkına döndü, açıp tekrar tekrar o görüntüleri izledi.

Bir sosyal medya kullanıcısı, dünyanın en şanslı insanlarının görüntülerini izlerken ağzı bir karış açık kaldı. Korkunç ölümlerden saliseler içinde refleksleri sayesinde kurtulan kişilerin görüntüleri izleyenleri de şaşkına çevirdi.

Hepsi tek tek korkunç bir şekilde öleceklerdi. Kimse onlar gibi ölümün bu kadar kıyısında dönemedi. Onlar dünyanın en şanslıları - Resim : 1

DÜNYANIN EN ŞANSLILARI

Görüntülerdeki ilk şanslı, genç bir kadındı. Trenin açık kapısından sarkan kadın, az kalsın kafasını bir tabelaya çarpacaktı. O hızla kafasını parçalayarak trenden düşecek olan kadın, ani bir hareketle ondan kurtuldu. İkinci şanslı kişi, bir pilates topuna balta fırlattı. Toptan sıçrayarak geri gelen balta az kalsın kafasın uçuracakken ani refleks onunda hayatını kurtardı. Sonuncu kişi ise son motosikletinden kalkmaya çalışırken kontrolünü kaybeden bir iş makinesinin altında kalacaktı ancak karşıdan gelen başka bir araç, iş makinesinin yönünü değiştirdi ve motorcu ölümden döndü.