Her bir satırı iğrenç! İngiliz turist 6 erkeğin tecavüzüne uğradı

Mide bulandıran olay Güney Kıbrıs Rum Kesimi'nde yaşandı. 20 yaşındaki İngiliz turist, 6 İsrailli erkeğin toplu tecavüzüne uğradı. Olay bütün ülkede yankılanırken, İsrail Dış İşleri Bakanlığı'ndan açıklama geldi.

Her bir satırı iğrenç! İngiliz turist 6 erkeğin tecavüzüne uğradı

Her bir satırı ile tüyler ürperten olay Güney Kıbrıs Rus Kesimi’ne tatil yapmak için giden 20 yaşında ismi açıklanmayan İngiliz turistin başına geldi. 6 İsrailli erkekten oluşan bir grubun toplu tecavüzüne uğradı. Olaya ilişkin tutuklamaların sürdüğü belirtildi.

6 İSRAİLLİ TUTUKLANDI

Güney Kıbrıs Rum Kesimi’nin Ayia Napa kentinde tatil yapan ismi açıklanmayan bir İngiliz turist 6 İsrailli erkekten oluşan bir grup tarafından toplu tecavüze uğradığını söyleyerek polise başvurdu. Yaşları 19 ila 20 arasında değişen 6 İsrailli erkek tutuklandı ve bu ay içinde mahkemeye çıkartılmaları bekleniyor.

DIŞ İŞLERİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

İsrail Dışişleri Bakanlığı sözcüsü açıklamasında “Pazartesi sabahı, Kıbrıs'taki İsrail büyükelçiliğine, İngiliz bir turiste tecavüz ettiğinden şüphelenilen altı İsrail vatandaşının tutuklandığı bildirildi. Kıbrıs'taki İsrail konsolosu Kıbrıs'taki yetkililerle temas halinde. Dışişleri Bakanlığı'nın yurt dışındaki İsrailliler bölümü, tutuklanan vatandaşların aileleriyle temas halinde." ifadelerini kullandı.