Her şey bittikten sonra sakın onları unutmayın! İşte teşekkür etmemiz gereken isimsiz kahramanların görüntüsü

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrasında 10 kentte büyük yıkım yaşandı. Deprem bölgesinde canla başla, gece gündüz çalışan görevlilerin dönüş yolundaki görüntüleri "helal olsun size" dedirtti.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgeye akın akın giden görevliler, günlerdir canla başla, gece gündüz demeden enkaz altında kalan vatandaşları kurtarmak için çalıştı. Afet bölgesine gelenlerle görev değişimi yapan görevlilerin dönüş yolundaki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. 

Her şey bittikten sonra sakın onları unutmayın! İşte teşekkür etmemiz gereken isimsiz kahramanların görüntüsü - Resim : 1

"EMEKLERİNİZ ÖDENMEZ"

Depremzedeleri enkaz altından kurtarmak için günlerdir çabalayan görevlilerin, dönüş yolunda otobüste çekilen görüntüleri görenleri duygulandırdı. Uykusuzluktan ve yorgunluktan bitkin düşen görevliler, dönüş yolunda otobüste uyuyakaldı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler binlerce kez izlenirken kullanıcılardan "Bu dünyada emekleriniz öbür dünyada mükafatınız olsun inşallah.. hakkınız ödenmez kahramanlar", "Ülkemizin ünsüz kahramanları. Allah sizlerden razı olsun" yorumları geldi.