'Her şey çok güzel olacak' sloganı Roger Federer'in maçında

Ekrem İmamoğlu'nun söylemi ile başlayan 'Her şey çok güzel olacak' sloganı yurtdışında da kullanılmaya başlandı. Dünyaca ünlü tenisçi Roger Federer'in dün akşamki maçında tribünlerden 'Her şey çok güzel olacak' sloganı yükseldi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK)'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmesinin ardından ortaya çıkan 'Her şey çok güzel olacak' sloganının ünü Türkiye'nin sınırlarını aştı. Dün akşam saatlerinde Madrid Open'da korta çıkan Roger Federer'in maçında tribünden bir seyirci Federer servis atmaya hazırlandığı sırada, 'Her şey çok güzel olacak' sloganını attı.

Alper Oymak, yanındaki kadın arkadaşı ile birlikte slogan atıyor.
Alper Oymak, yanındaki kadın arkadaşı ile birlikte slogan atıyor.

Alper Oymak adındaki tenissever yanındaki kadın arkadaşı ile birlikte uygun anı bekledikten sonra birlikte 'Her şey çok güzel olacak' diye bağırıyor. Federer, herhangi bir tepki vermezken tribünlerin büyük bir bölümü sesin geldiği tarafa doğru bakıyor. Tenis maçlarında oyuncular servis atmaya hazırlandığı sırada yüksek sesle bağırmak yasak.

Alper Oymak'ın videoyu sosyal medyada paylaşmasının ardından dikkatli izleyiciler de maçı yayınlayan kuruluşunun videosunu paylaştı.