Herkes öldü sandı! Bir anda cenaze töreninde ortaya çıktı, görenler hayatının şokunu yaşadı

Brezilya’da duyanları hayrete düşüren bir olay yaşandı. Baltazar Lemos adında bir kişi ölümünü sosyal medya hesabı üzerinden paylaştı. Ardından Lemos cenazesine gelenlerin sayısını öğrenmek için sahte bir tören gerçekleştirdi.

Herkes öldü sandı! Bir anda cenaze töreninde ortaya çıktı, görenler hayatının şokunu yaşadı

Brezilya’da Baltazar Lemos isimli cenaze töreni düzenleyicisi akıllara durgunluk veren bir harekette bulundu. 60 yaşındaki adam .
 
İlk olarak Facebook’ta Sao Poulo hastanesinde çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. Ardından ise ertesi gün sosyal medyadan öldüğünü duyurdu. Son olarak Facebook paylaşımında cenaze töreninin detaylarını paylaştı. yalnızca iki yas tutan kişinin olduğu bir töreni yürütmenin üzüntüsünün ardından kendi için bir cenaze töreni düzenledi.

Herkes öldü sandı! Bir anda cenaze töreninde ortaya çıktı, görenler hayatının şokunu yaşadı - Resim : 1
 
SEVENLERİNİ SELAMLADI

Cenaze töreninin günü gelip çattığında ise Lemos gelenleri uzun bir süre boyunca uzaktan takip etti. Cenazedeki yoğun kalabalığı ve çelenkleri gören Lemos, sahneye çıkarak kendisini sevenleri selamladı.

Cenaze törenine katılanların büyük bir bölümü ölüm hakkında yapılan şakadan dolayı Lemos’a sinirlendi. Kendi cenazesini görmek istediğini dile getiren Lemos ise, “Büyük bir heyecanla bekledim. Son iki yılda 889 veda töreni yaptım ve bazı törenlerde iki kişi, bazılarında ise 500 kişi vardı. Benimkinde neler olacağını bilmek istedim. Kimin yas tutacağını görmek istedim” dedi.