Herkes uzun zamandır bu anı bekliyordu. Ancak açgözlü bu kuş bütün planların iptal edilmesine neden oldu

Çok sayıda kişinin katılmak için can attığı festivalin iptal edildiği bir sosyal medya gönderisinde duyuruldu. Beş gün boyunca sürmesi planlanan kiraz toplama festivalinin iptal edilmesinin sebebi ise karatavukların ağaçlardaki tüm kirazları tüketmiş olması olarak açıklandı. Festivali bekleyenlerden bazıları bu sebebi komik bulurken bazıları ise öfkelendi.

Herkes uzun zamandır bu anı bekliyordu. Ancak açgözlü bu kuş bütün planların iptal edilmesine neden oldu

Calstock'taki National Trust tarafından yönetilen bir ortaçağ evi ve arazisi olan Cotehele'de gerçekleşecek olan beş günlük kiraz toplama festivali iptal edildi. Bir sosyal medya gönderisinde yayınlanarak duyurulan iptal haberinin nedeni, kimilerini güldürürken kimilerini de kızdırdı. 

Herkes uzun zamandır bu anı bekliyordu. Ancak açgözlü bu kuş bütün planların iptal edilmesine neden oldu - Resim : 1

AĞAÇLARDA TEK BİR KİRAZ BIRAKMADILAR 

Resmi Cotehele - National Trust Facebook sayfasındaki bir yazıda, "Ne yazık ki, Cotehele'de yaşayan arsız karatavuklar kuyruğu atladı ve meyve bahçesindeki tüm kirazları yediler." dedi. National Trust'tan Laura Jarman, kuşların meyve bahçesindeki 80 ağacın tamamındaki kirazları sadece birkaç gün içinde temizlediğini söyledi.

Herkes uzun zamandır bu anı bekliyordu. Ancak açgözlü bu kuş bütün planların iptal edilmesine neden oldu - Resim : 2

İZİN VERİRLERSE GELECEK YIL GERÇEKLEŞECEK

Catehele'nin yılın ilerleyen zamanlarında bir elma toplama etkinliğine ev sahipliği yapmayı planladığını ve karatavuklar izin verirse önümüzdeki yaz bir kiraz toplama etkinliği düzenlemeyi umduğunu söyledi.