Herkesin beklediği haberi verdiler! Behzat Ç. ekibi tv100’de güzel gelişmeyi duyurdu

Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde oynadığı fenomen dizi Behzat Ç. yeni hikayesi "Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi" ile ekranlara dönmüştü. tv100'de ilgi ile takip edilen Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum programına konuk olan Behzat Ç. ekibi hayranlarına güzel haber geldi.

Herkesin beklediği haberi verdiler! Behzat Ç. ekibi tv100’de güzel gelişmeyi duyurdu

Emrah Serbes'in aynı adlı romanından uyarlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi, dijital platform BluTV'de geçtiğimiz Aralık ayında yayına girmişti. Her hafta bir bölümü yayınlanan fenomen dizi, 24 Ocak'taki 8. bölümüyle sezon finali yapacak.

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren, Güven Kıraç, Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu, Gökçe Eyüboğlu'nun başrollerinde oynadığı Behzat Ç. ekibi güzel haberi tv100 ekranlarında verdi.

Candaş Tolga Işık ile Az Önce Konuştum’un bu haftaki konuğu Behzat Ç. ekibinden Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu ve Berkan Şal oldu. 

"MAYIS, HAZİRAN AYLARI GİBİ SETE ÇIKMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

Beşikçioğlu, Konukçu ve Şal, Candaş Tolga Işık’ın “Yeni sezon ne zaman başlayacak?” sorusunu yanıtladı.

Erdal Beşikçioğlu, “Olacak mı?” sözlerine Berkan Şal, “Olsun olsun” şeklinde karşılık verdi.

İnanç Konukçu, şu an tam tarihi bilmiyoruz ifadelerini kullandı. Erdal Beşikçioğlu ise, "Mayıs, Haziran ayları gibi sete çıkmaya başlayacağız” müjdesini verdi.