Herkesin görünce arkasını dönüp kaçtığı bu köpek ile hangi canlının olduğunu görünce şaşkına döneceksiniz... Böyle bir dostluğun örneği dünya üzerinde yoktur

Dünyanın en vahşi köpeklerinden biri olan ve dünyanın pek çok ülkesinde yasaklı ırk olarak bilinen pitbullun, bir ördekle dost olabileceği aklınıza gelir miydi? Florida'da yaşayan 34 yaşındaki Danielle Lyn West'in sahip olduğu pitbull köpeği Dixie ile iki ördeği Bill ve Jack arasındaki dostluk görenleri hayrete düşürdü.

Florida'da yaşayan 34 yaşındaki Danielle Lyn West, pitbull Dixie ile iki ördeği Bill ve Jack arasındaki gelişen dostluğu videoya çekti. Daniella'ya göre, pek sık rastlanmayan dostluk ilişkileri tamamen oyun ve sevgi üzerine kurulu. Ördek ile dünyanın en vahşi köpeklerinden biri olan pitbullun böyle bir ilişki kurmaları görenleri hayrete düşürdü. 

Herkesin görünce arkasını dönüp kaçtığı bu köpek ile hangi canlının olduğunu görünce şaşkına döneceksiniz... Böyle bir dostluğun örneği dünya üzerinde yoktur - Resim : 1

BİRBİRİLERİNİ ÇOK SEVİYORLAR

Ördek Bill, Dixie'ye resmen takıntılı ve Jack, Bill'in yaptığını gördüğü şeyi takip ediyor. Dixie onlara karşı çok sevgi dolu ve nazik. Hayvanların sahibi Daniella, birbirlerine olan sevgilerinin çok tatlı olduğunu söylüyor.

BAKIŞ AÇILARI DEĞİŞTİ

Daniella, videoyu izledikten sonra insanların pitbull ırkı hakkındaki düşüncelerinin değiştiğini vurguladı.