Hırsızların rahatlığı pes dedirtti!

İstanbul Sultanbeyli’de bir iş yerine giren hırsızın rahatlığı pes dedirtti. Çaldığı bilgisayarla yetinmeyen hırsız duvardaki televizyonu da söküp götürdü.

İstanbul Sultanbeyli'deki hırsızlık olayında hırsızların rahatlığı pes dedirtti. Biri araç camını kırıp her şeyi çalarken, diğeri girdiği işyerinde ne var ne yok topladı. Çaldığı malzemeleri satmaya götürürken ise yakalandı.

Sultanbeyli, Hamidiye mahallesinde biri kadın iki kişi kullandıkları kamyoneti bir otomobilin arkasına çekti. Otomobilin içini kontrol eden hırsız kısa sürede camı yerinden söktü ve otomobilde ki 30 bin liralık inşaat malzemelerini çaldı.

Başka bir hırsızlık anı görüntüsü ise bir işyerinin güvenlik kamerasından. Bir döner dükkanına giren hırsız önce çekmeceleri kurcaladı. 

Rafların altında ki bilgisayarı bulan hırsız bununla da yetinmedi. İşyerini içerisinde tur atan hırsız duvardaki televizyonu söktü. Mutfağa getirdi. Bulduğu bir örtü ile televizyonu saran hırsız, çaldığı bilgisayarı da bir poşete koyarak işyerinden ayrıldı. 

Sultanbeyli asayiş büro ekipleri görüntüler üzerinden çalışma başlattı. Her iki olayın faillerini kısa sürede belirledi. Hırsızlıktan 75 sabıkası bulunan Hünkar K., Kağıthane’de yakalandı.

İşyerinden hırsızlık yaparak televizyon ve bilgisayar çalan Adem T. ise çalıntı eşyaları satmaya giderken bindiği takside yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızları yakalamak için yapılan denetimlerde ise bir otomobilde poşet içerisine saklanmış tabanca ele geçirildi.

Yapılan işlemlerin ardından adliyeye çıkartılan hırsızlar tutuklanarak cezaevine gönderildi.