Hırvat basını duyurdu! Bonservisi bile belli oldu…Galatasaray’ın transfer etmek istediği yıldız, dünya devine gidiyor

İngiliz ekibi Manchester United’ın Galatasaray’ın gündemine dolan Dinamo Zagreb kalecisi Dominik Livaković’in transfer etmek istediği, 10 milyon Euro olan serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Hırvat basını duyurdu! Bonservisi bile belli oldu…Galatasaray’ın transfer etmek istediği yıldız, dünya devine gidiyor

Galatasaray’ın Muslera’nın ardından takımı emanet etmek istediği isimlerden biri, Dinamo Zagreb kalecisi Dominik Livaković. Cimbom’un transfer listesinde olan kaleci için sarı kırmızlıların temaslarda bulunduğuna yönelik haberler çıkarken Hırvat basınından gelen haberler sarı kırmızılıları üzecek.

Sportske Novosti’de yer alan haberde, İngiliz ekibi Manchester United’in Dinamo Zagreb'den Dominik Livaković’i transfer etmek istediği kaydedildi. Ayrıca, İngiliz ekibinin futbolcunun 10 milyon avroluk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu belirtildi.

Hırvat basını duyurdu! Bonservisi bile belli oldu…Galatasaray’ın transfer etmek istediği yıldız, dünya devine gidiyor - Resim : 1

GALATASARAY VE İSPANYOL KULÜPLERİ İLGİLENİYOR

Öte yandan söz konusu haberde Manchester United dışında Galatasaray ve İspanyol kulüpleri Villarreal ve Real Sociedad'ın futbolcuya olan ilgisinin devam ettiğine dikkat çekildi. Bu arada Livakovic, Dinamo Zagreb ile henüz sözleşme uzatma uzatmadı. Futbolcu, kulübün 1.2 milyon euro yıllık maaş teklifini kabul etmedi.

Hırvat basını duyurdu! Bonservisi bile belli oldu…Galatasaray’ın transfer etmek istediği yıldız, dünya devine gidiyor - Resim : 2

LIVAKOVIC’İN PERFORMANSI

Transfermarkt’a göre değeri 14 milyon Euro olarak gösterilen Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb formasıyla bu sezon çıktığı 44 maçta kalesinde 47 gol gördü, 10 maçta ise kalesini gole kapattı.

Hırvat basını duyurdu! Bonservisi bile belli oldu…Galatasaray’ın transfer etmek istediği yıldız, dünya devine gidiyor - Resim : 3