Hırvatistan'ın Türkiye ve Galler maçı kadrosu açıklandı!

Hırvatistan'ın Milli Takımı'nın Türkiye ve Galler ile oynayacağı EURO 2024 D Grubu maçları belli oldu. Fenerbahçe’nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic, de kadroya çağrıldı.

Hırvatistan'ın Türkiye ve Galler maçı kadrosu açıklandı!

A Milli Futbol Takımı’nın EURO 2024 Elemeleri D Grubu’ndaki rakiplerinden olan Hırvatistan, grupta Türkiye ve Galler ile oynayacağı maçların aday kadrosunu açıkladı.

LIVAKOVIC KADRODA YER ALDI

Federasyondan yapılan açıklamaya göre Fenerbahçe’nin Hırvat kalecisi Dominik Livakovic de aday kadroda kendisine yer buldu.

Hırvatistan'ın Türkiye ve Galler maçı kadrosu açıklandı! - Resim : 1

MAÇLAR NE ZAMAN OYNANACAK? 

Türkiye ile Hırvatistan maçı 12 Ekim’de Hırvatistan’ın Osijek kentinde oynanacak. Galler-Hırvatistan maçı ise 15 Ekim’de Galler’in Cardiff şehrinde oynanacak.

Hırvatistan'ın aday kadrosunda yer alan oyuncular şunlar:

Kaleci: Dominik Livakovic (Fenerbahçe), Ivica Ivusic (Pafos), Nediljko Labrovic (Rijeka)

Savunma: Domagoj Vida (AEK), Borna Barisic (Rangers), Josip Juranovic (Union Berlin), Josko Gvardiol (Leipzig), Borna Sosa (Stuttgart), Josip Stanisic (Bayern Münih), Martin Erlic (Sassuolo), Josip Sutalo (Dinamo Zagreb)

Orta saha: Luka Modric (Real Madrid), Mateo Kovacic (Chelsea), Marcelo Brozovic (Inter), Mario Pasalic (Atalanta), Nikola Vlasic (Torino), Lovro Majer (Rennes), Luka Ivanusec (Dinamo Zagreb)

Forvet: Andrej Kramaric (Hoffenheim), Josip Brekalo (Fiorentina), Bruno Petkovic (Dinamo Zagreb), Marko Livaja (Hajduk Split), Petar Musa (Benfica)

Aday kadroda ayrıca, Duje Caleta-Car (Olimpik Lyon), Marin Pongracic (Lecce), Luka Sucic (Salzburg), Nikola Moro (Bologna), Martin Baturina (Dinamo Zagreb), Dion Drena Beljo (Augsburg), Matija Frigan (KVC Westerlo) ve Dominik Kotarski (PAOK) da yer aldı.

Hırvatistan'ın Türkiye ve Galler maçı kadrosu açıklandı! - Resim : 2