Hızlı ve Öfkeli filmi yıldızı Vin Diesel son görüntüsüyle şaşırttı

Hızlı ve Öfkeli filmiyle tanınan ünlü oyuncu Vin Diesel'in son görüntüsü hayranlarını da oldukça şaşırttı. Diesel pandemi nedeniyle formunu kaybetti.

Hızlı ve Öfkeli filmi yıldızı Vin Diesel son görüntüsüyle şaşırttı

Son dönemde Fast and Furious yani Hızlı ve Öfkeli filmiyle sinema tutkunlarının gönlünde yer eden Diesel'in yeni görüntüleri hayranlarını şaşırttı. Diesel'in oldukça kilo aldığı görüldü.

Sevgilisi Paloma Jimenez ve çocuklarıyla birlikte İtalya'da tatil yapan Vin Diesel, ailesi ve arkadaş grubuyla çıktığı yat gezisinde objektiflere takıldı. Diesel, lüks yatında, önemli rollerinden birini üstlendiği Avatar filmindeki rol arkadaşı Zoe Saldana ve eşi Marco Pereggio'yu ağırladı. Portofino'da mavi sulara açılan grup, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Hayranlarının aklında güçlü kaslarıyla yer eden Vin Diesel'in kilo aldığı ve özellikle de göbek bölgesinde yağların toplandığı görüldü. Onun bu görüntüsü de hayranlarını hem şaşırttı hem de bazı esprili yorumlara neden oldu.

Vin Diesel ile ilgili haberin yer aldığı bir internet sitesine yorum yazan bir hayranı oyuncunun son görüntüsüyle ilgili " Sonunda Vin Diesel'in de artık benim gibi bir vücudu var" yorumunu yaptı. Birçok kişi oyuncunun tam da orta yaşlı bir baba gibi göründüğünü ileri sürdü. Bazı hayranları da Vin Diesel için Hızlı ve Öfkeli günlerinin artık geride kaldığını ileri sürdü.

Vin Diesel'in aldığı kilolarla ilgili esprili yorumlardan biri de yine bir internet sitesinin bir okuruna aitti. Bu kişi Diesel'in aldığı kilolarla ilgili "Hep onun gibi bir beenim olsun isterdim. Sonunda oldu" diye yazdı.

Vin Diesel'in bu dönemde kilo almasının normal olduğunu savunanlar da oldu. Bunlar da koronavirüs pandemisi yüzünden birçok kişi gibi onunda yeteri kadar hareketli yaşayamadığını ve sonuç olarak kilo aldığını savundu.

Genel olarak aksiyon filmlerinde rol alan ve kariyerinin çoğunluğunda güçlü kaslarıyla dikkat çeken Vin Diesel ya da gerçek adıyla Mark Sinclair, 18 Temmuz 1967'de ABD'de dünyaya geldi. 1.82 cm boyundaki Diesel, başta Hızlı ve Öfkeli serisi olmak üzere aralarında Avatar, Thor ve Guardions of Galaxy'nin de bulunduğu çok sayıda aksiyon filminde rol aldı. 2007 yılından bu yana oyuncu Paloma Jimenez ile birlikte olan Diesel'in üç tane de çocuğu bulunuyor.

Vin Diesel son olarak Avatar 3 için kamera karşısına geçti. James Cameron'un yönettiği filmde Diesel'in yanı sıra İtalya tatilinde lüks yatında konuk ettiği Zoe Saldana, Sigourney Weaver, Stephen Lang ve Sam Worthington da rol alıyor.

 Kaynak: Hürriyet