Hollywood yıldızından cesur paylaşım! Yanında durup poz verdi

58 yaşındaki Demi Moore, kızı Scott ile Paris' yaptığı geziden sosyal medya hesabında çarpıcı bir fotoğraf paylaştı. Bir müzede dev bir erkek cinsel organı heykelinin yanında poz veren Hollywood Yıldızı Demi Moore, birçok yorum aldı.

Hollywood yıldızından cesur paylaşım! Yanında durup poz verdi

Hollywood oyuncusu ve 90'ların gişe rekorları kıran Ghost'un yıldızı, 30 yaşındaki kızı Scout ile Paris'e yaptığı gezinin tadını işte böyle çıkardı. Demi Moore, devasa erkek cinsel organının kopyasının yanında fotoğraf çekildi.

Hollywood yıldızından cesur paylaşım! Yanında durup poz verdi - Resim : 1

Demi Moore, dev penisin yanında poz vererek hayranlarını şaşırttı. Hollywood yıldızı  o anları 2,6 milyon takipçisinin olduğu Instagram sayfasından paylaştı. Striptiz oyuncusu, dizine kadar uzanan hardallı çizmelerle ve 70'lerden ilham alan kırmızı  desenli Fendi maksi elbisesiyle poz verdi.

Bir elini alnına kaldırarak yana bakan yıldız oyuncu, bir Fendi çanta, büyük şeffaf camlı havalı gözlükleri ve ışıltılı pırlanta bilekliğiyle gözleri kamaştırdı. Yanındaki nesneyi görmezden gelerek, gönderiye, "Sanata hayran olmak, 2. bölüm" başlığını attı.

Cam bir kutuda sergilenen heykel penise fotoğraf çekilen Demi'nin gönderisine birçok yorum geldi. Bazı takipçiler, rahmetli aktör Patrick Swayze ile başrolünü paylaştığı 1990 klasiği Ghost'a atıfta bulundu.

Hollywood yıldızından cesur paylaşım! Yanında durup poz verdi - Resim : 2

Gönderinin altına "O bir vazo değildi, hayalette naptın?" ve  "Eğer biraz sarkıksa, onun bir 'Demi'si olduğunu söyleyebilirsin" gibi youmlar yapıldı. Demi ve Scout'un birlikte poz verdiği bu sanat eseri ise Paris'teki Orangerie Müzesi'ndeki diğer başyapıtlar arasında en gurur verici olanı.

Hollywood yıldızından cesur paylaşım! Yanında durup poz verdi - Resim : 3

Mekan ayrıca Monet, Picasso ve Matisse gibi sanatçıların birçok ünlü eserine ev sahipliği yapıyor. Çift, hem Milano hem de Paris'teki Moda Haftası gösterilerin tadını çıkardı.

Scout'un kız kardeşi Rumer da, geçtiğimiz günlerde Scout'un doğum gününü kutlarken bir yüzme havuzunda verdiği üstsüz poz ile hayranlarını büyülemişti.