Hollywood yıldızları yeni akım başlattı; hızla yayılıyor!

Bir döneme damgasını vuran oyuncu Pamela Anderson'ın başlattığı "makyaj" akımı hızla yayılmaya başladı. Jennifer Lopez, Jamie Lee Curtis, Alicia Keys gibi yıldızların ardından Sonia Ferrer de canlı yayında makyajını silerek akıma dahil oldu.

Hollywood yıldızları yeni akım başlattı; hızla yayılıyor!

Yer aldığı filmlerle ve uzun sarışın saçları ve dolgun vücuduyla bir döneme damga vuran Pamela Anderson'ın aralık ayında katıldığı bir davette aldığı makyaj yapmama kararına destek giderek artıyor... 

Anderson, katıldığı etkinlikte yüzüne makyaj yapmadığını söylemiş ve kameralara bu şekilde poz vermişti. 56 yaşındaki Anderson'ın makyaj yapmama kararına destek veren İspanyol aktrist Sonia Ferrer de katıldığı bir canlı yayında binlerce izleyicinin önünde makyajını silerek bu harekete dahil oldu. 

Hollywood yıldızları yeni akım başlattı; hızla yayılıyor! - Resim : 1

"BİZ DE DEĞİŞİYORUZ VE EVRİM GEÇİRİYORUZ"

Ferrer, "Ben 26 yaşında değilim 46 yaşındayım. Kadınlar genelde herkes uyurken kimse görmeden makyajlarımızı sileriz ama ben böyle yapmayacağım" dedi. Ferrer, Anderson'dan ilham aldığını söylerken, "Bizler de değişiyoruz ve evrim geçiriyoruz" ifadesini kullandı.

Son dönemde Anderson gibi birçok ünlü isim de makyaj yapmayı bıraktığını duyurmuştu. Jennifer Lopez, Jamie Lee Curtis, Alicia Keys ve Polina Porichkova gibi isimler makyajsız poz vermişti. 

Hollywood yıldızları yeni akım başlattı; hızla yayılıyor! - Resim : 2

"DEVRİMCİ BİR HAREKET, ETKİLENDİM"

Ünlü oyuncu Jamie Lee Curtis, Anderson hakkında, "Pamela Anderson katıldığı moda etkinliğinde büyük bir baskı altında olmasına rağmen yüzüne makyaj yapmadı. Bu devrimci ve çok cesur bir hareket ve bundan etkilendim" demişti.

Hollywood yıldızları yeni akım başlattı; hızla yayılıyor! - Resim : 3

Öte yandan Jennifer Lopez ise geçmişte estetik yaptırdığını söyleyerek genç kalmak için bol su içtiğini dile getirmişti. Salma Hayek, Jessica Biel ve Cindy Crawford gibi isimler de sosyal medyadan makyajsız fotoğraflarıno paylaşmıştı