Hortumun kaptığı 4 aylık bebeğin mucize kurtuluşu!

ABD'nin Tennessee eyaletinde çıkan hortum, beşik içinde bulunan 4 aylık bebeği de savurdu. Bebek, yağmur altında, yıkılan bir ağacın üzerinde sağ bulundu.

Hortumun kaptığı 4 aylık bebeğin mucize kurtuluşu!

ABD'nin Tennessee eyaletinde çıkan hortumda içinde bulunduğu beşikle birlikte uçan 4 aylık bir bebek, yağmur altında, yıkılan bir ağacın üzerinde sağ bulundu.

BBC'nin haberine göre, 22 yaşındaki Sydney Moore veeşi, cumartesi günü hortumun içinde yaşadıkları mobil evin çatısına zarar verdiğini, bebeklerinin de beşiğiyle birlikte hortuma kapıldığını anlattı. Yerel basına konuşan Moore, "Hortum geldi ve içindeki bebeğimle birlikte beşiği uçurdu. İlk uçan o oldu." ifadelerini kullandı. Moore, eşinin bebekleri Lord'u korumak için çabaladığını ama onun da hortuma kapıldığını söyledi.

"SANKİ AĞAÇTAN KÜÇÜK BİR BEĞİŞİN İÇİNDEYDİ"

Hortum sona erdikten sonra, Moore diğer çocukları Princeton ile birlikte evin enkazından çıkmayı başardı. Sonrasında partneriyle birlikte diğer çocuklarını aramaya başladılar.

Moore, 4 aylık bebeğinin öldüğünü düşündüğünü, onu asla bulamayacaklarını inandığını ancak kendisinin sonrasında ortaya çıktığını anlattı. Yağan yağmurun altında bebeklerini arayan çift, bebeği "ağaçtan küçük bir beşik" gibi duran bir yerde sağ buldu. 4 aylık bebek, 1 yaşındaki erkek kardeşi ve anne babaları hortumdan küçük sıyrık ve yaralarla kurtuldu. Çocukların babasının hortumda kolunun ve omzunun kırıldığı belirtildi.