Alaattin Kadayıfçıoğlu ila aşk yaşayan Melisa Ural'a babası Hakan Ural'dan destek

Hülya Avşar'ın kızı Zehra ile adı anılan Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun Hakan Ural Sibel Can'ın kızı Melisa Ural ile birliktelik fotoğrafı olay yaratmıştı. Melisa'nın bu kareyi babası Hakan Ural'dan izin alarak paylaştığı ortaya çıktı. Sibel Can ise sessizliğini koruyor.

Alaattin Kadayıfçıoğlu ila aşk yaşayan Melisa Ural'a babası Hakan Ural'dan destek

Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural babasından izin alarak paylaştığı aşk fotoğrafının magazin dünyasında yarattığı etki devam ediyor.  Melisa Ural'ın aşkı Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın eski sevgilisi olunca paylaşım bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. 

Her ne kadar Sibel Can ve Hakan Ural'ın kızının Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişkisi bir yıla dayansa da hiç paylaşım yapmamıştı.

Hakan Ural, kızı Melisa ve sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'nun fotoğrafına  "Benim damat olacak gibi duruyor, düğününde halay çekeceğim" diyerek kızına büyük destek vermişti.

Alaattin Kadayıfçıoğlu ila aşk yaşayan Melisa Ural'a babası Hakan Ural'dan destek - Resim : 1

Boğaz manzaralı sevgili fotoğrafı

Hakan Ural'ın kızı Melisa Ural, babasının onayını da aldığı sevgilisi Alaattin Kadayıfçıoğlu'yla boğaz manzaralı fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Hakan Ural'ın gözüne girdi

Hakan Ural, Neler Oluyor Hayatta programında kızı Melisa Ural'ın ilişkisi hakkında da yorum yaparak desteğinin altını çizmişti.  Hakan Urul kızının sevgilisi için "Aslan gibi, ben sevdim. Çok terbiyeli, iyi kalpli ve saygılı bir çocuk. 1 sene oldu, kızımı hiç bu kadar mutlu görmemiştim. Ona müteşekkirim kızımı çok mutlu ettiği için. Ailesine de saygı duyuyorum, kızıma verdikleri değer ve önemden ötürü. Çok mutluyum bir baba olarak" demişti.