Huntelaar stadyumda izlemişti! Galatasaray’a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! Cimbom’un istediği teklif gelirse kasa dolacak!

İsmi Avrupa takımlarıyla anılan Kerem Aktürkoğlu hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Hollanda ekibi Ajax’ın yönetim kurulu danışmanı Klaas-Jan Huntelaar, Galatasaray ile görüşecek. Ajax’ın 15 milyon Euro teklif getirmesi beklenirken Galatasaray’ın ise 20 milyon Euro isteyeceği belirtildi.

Huntelaar stadyumda izlemişti! Galatasaray’a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! Cimbom’un istediği teklif gelirse kasa dolacak!

Galatasaray’da ilk 11’in değişmez isimlerinden biri olan Kerem Aktürkoğlu’nun ismi dev takımlarla anılırken yeni bir gelişme yaşandı.  Hollanda ekibi Ajax’ın yönetim kurulu danışmanı Klaas-Jan Huntelaar, genç futbolcuyu Kayserispor maçında izledi.  

Huntelaar stadyumda izlemişti! Galatasaray’a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! Cimbom’un istediği teklif gelirse kasa dolacak! - Resim : 1

KEREM İÇİN MASAYA OTURACAK

Sözcü’nün haberine göre Trabzonspor-Beşiktaş maçında Gedson Fernandes'i izleyen Klaas-Jan Huntelaar, Kerem için Galatasaray ile görüşmeye hazırlanıyor.

Huntelaar stadyumda izlemişti! Galatasaray’a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! Cimbom’un istediği teklif gelirse kasa dolacak! - Resim : 2

İLK TEKLİF BELLİ OLDU

Huntelaar'ın yapacağı görüşmede 15 milyon Euro'luk teklifini masaya getirmesi bekleniyor.

GALATASARAY'IN İSTEDİĞİ ÜCRET

Teknik Direktör Okan Buruk'un talebi sonrası, maaşında düzeltme yapılması beklenen Kerem için Galatasaray yönetimi ise 20 milyon Euro ve bonuslar içeren karşı teklifle masaya oturmak istiyor.

Huntelaar stadyumda izlemişti! Galatasaray’a Kerem Aktürkoğlu piyangosu! Cimbom’un istediği teklif gelirse kasa dolacak! - Resim : 3

YARIN MASAYA OTURACAKLAR

Bugünkü Alanya maçının ardından tarafların yarın masaya oturması bekleniyor.

2020 yılında Erzincanspor’dan transfer edilen Kerem Aktürkoğlu, Süper Lig’de bu sezon oynadığı 26 maçta 8 gol atıp 4 asist yaptı. Kerem Aktürkoğlu, kupada çıktığı 4 maçta 1 gol, 2 asistlik performans sergiledi.