Resmen açıkladı

Fikret Orman'ın istifa kararı aldığını açıklamasının ardından başkanlık için adı geçen isimlerden açıklamalar gelmeye başladı. Hürser Tekinoktay, olağanüstü genel kurulda aday olacağını söyledi.

Resmen açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman sürpriz bir kararla istifa edeceğini açıkladı. Orman'ın istifasının ardından başkanlık için adı geçen isimler hakkında taraftarlar sosyal medyada paylaşım yapmaya başladı. Serdal Adalı ile Ahmet Nur Çebi'nin adı öne çıkarken, geçtiğimiz mayıs ayında gerçekleşen genel kurulda Fikret Orman'a rakip olan ancak kaybeden Hürser Tekinoktay yeniden aday olacağını söyledi.

Beşiktaş'ta mayıs ayında gerçekleşen genel kurulda Fikret Orman'a karşı rakip olan ve bin 617 oy toplayan Hürser Tekinoktay, Orman'ın istifa açıklamasının ardından adaylığa hazırlanıyor. Yarın gerçekleşecek olan yönetim kurulu toplantısını beklemek isteyen Hürser Tekinoktay, yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

Hürser Tekinoktay
Hürser Tekinoktay

Öncelikle yarınki toplantının sonucuna bakmak gerekiyor. Benim başkan adaylığım konusuna gelirsek, zaten 4 ay önce aday olmuş birisinin, normal olarak bu süreçte aday olması bekleniyor. Yapacağım değerlendirmelerin ardından ben de gerekli açıklamaları yapacağım.

Ahmet Nur Çebi: Görevden kaçmam

Ahmet Nur Çebi, yönetimde olduğu sırada başkan olması yönünde iletilen taleplere, "Fikret Orman buradayken aday olmam" yanıtını vermişti. Çebi'nin Fikret Orman ve yönetiminin gitmesinin ardından aday olacağı konuşuluyor. Çebi daha önce de, "Eğer talep gelirse görev almaktan kaçınmam" açıklamasında bulunmuştu.

Sosyal medya Ahmet Nur Çebi'yi istiyor

Yeni başkan adayları arasında en dikkat çeken isim olan Ahmet Nur Çebi için sosyal medyada Beşiktaşlı taraftarlar kampanya başlattı. Ahmet Nur Çebi'nin göreve gelmesini isteyen taraftar, teknik direktör olarak da Sergen Yalçın'ı istiyor. Türkiye Trend Topic listesinde Ahmet Nur Çebi üst sıralarda yer alıyor.

Yıldırım Demirören: Aday değilim

Fikret Orman'ın istifa kararı alması sonrasında adı yeniden Beşiktaş başkanlığı için geçen Yıldırım Demirören, "Ben o işleri geride bıraktım, şu anda Beşiktaş başkanlığı benim gündemimde yok" dedi.